Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Jan 2005, 00:38   #161
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by europe_east:
YES. Jocul cu margele de sticla. E una din cartile care m-a lasat in transa/colaps (pozitiv) mental total din cat imi aduc eu aminte.

imi miroase a bine...merci de recomandare
Old 15 Jan 2005, 14:19   #162
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
da, das glassperlenspiel merita citita.... insa in gemana... e olimba slpendida folosita in carte, si nu cred ca traducerile ajung la inaltimea adevarata a cartii...

emanuel, te rog eu mult, daca mai exista injuraturi pe-aici, inchide topicul... e pacat, nu de alta.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jan 2005, 19:37   #163
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Nae:

emanuel, te rog eu mult, daca mai exista injuraturi pe-aici, inchide topicul... e pacat, nu de alta.
Ce sensibili suntem, suflet de vioara.

Nu inchis, ci tarfa banata/impuscata/violata pe unele subiecte care-i depasesc iq-ul de bibilica beata.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jan 2005, 19:50   #164
Pinky
Guru

Pinky

da, das glassperlenspiel merita citita.... insa in gemana... e olimba slpendida folosita in carte, si nu cred ca traducerile ajung la inaltimea adevarata a cartii...

Eu am citit-o in romana si mi-a placut f mult, nu puteam sa o mai las din mana, nu vroiam sa se termine, cu toate ca e destul de groasa. Daca si tradusa m-a impresionat asa mult, pot doar sa-mi imaginez cat de frumoasa e in original. Merita intr-adevar sa fie citita.
Old 15 Jan 2005, 20:57   #165
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by Pinky:

Eu am citit-o in romana si mi-a placut f mult, nu puteam sa o mai las din mana, nu vroiam sa se termine, cu toate ca e destul de groasa. Daca si tradusa m-a impresionat asa mult, pot doar sa-mi imaginez cat de frumoasa e in original. Merita intr-adevar sa fie citita.

ce-a scris un german, merita citit in germana, as ta-i clar
Old 16 Jan 2005, 02:11   #166
nume
the mithbuster

nume

@europe east

Vad ca esti patrunsa iar de stahanovismul ala adorabil. Uite de unde se ridicase aparatoarea tarfei absolute a cinemagiei (in fiecare comunitate trebuie sa existe si o tarfa, se pare ca noi am capat-o deja). Nu erai tu cea care propunea banarea ei de pe cinemagia, plus a celor care fac greseli de ortografie ??? Ia vezi pe la "condica".

"Badaran" ... nu-ti mai suprima sentimentele draga, oricum cu greu ma poti atinge cu ceva de genul asta. Data viitoare nu-ti mai sterge mesajele din precautie, se inregistreaza, sau incearca sa gandesti de doua ori inainte de a le posta.
Daca nu esti sigura de continutul lor, lucreaza-le offline, sleep it over, si a doua zi ia o decizie.
Old 16 Jan 2005, 02:18   #167
europe_east
Guru

europe_east

Ce ziceam eu (in mesajul sters) si inca sustin este ca grosolania mesajelor tale la adresa lui IMM este mai suparatoare decat mesajele ei.
Cum ziceam, nu iti dai seama de un lucru: injuratura vorbita e altceva decat cea scrisa. Am sters mesajul pentru ca acum mi se pare total ineficient genul asta de critica. Dar ma bucur ca l-ai citit.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jan 2005, 02:30   #168
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by europe_east:
Ce ziceam eu (in mesajul sters) si inca sustin este ca grosolania mesajelor tale la adresa lui IMM este mai suparatoare decat mesajele ei.
Mda, asta era si ideea ... poate o atinge ceva.... dar nu cred ... are soriciul de elefant.

BUSTED !
Old 16 Jan 2005, 12:13   #169
silver_boy
Guru

silver_boy

fata de la topicul 5

Am citi si eu ce-a scris fatuca asta .(n-am mai intrat de mult pe forum )..Irene Marlyn Monroe....Mi-am spus ca la urma urmei daca sunt capabil de atata rabdare si stapanire de sine , nu e totul pierdut ...
Am pus apoi tastatura usor pe masuta , am stins lumina , computeru ...m-am bagat sub patura. ..si... m-am gandit mult la sensul vietii...In fine ..trec repede peste amanuntul ca tot chinuindu-ma sa ma gandesc la "sens " tot ce mi sa revelat (daca mi sa revelat ceva ) a fost non-sensul ei ...Dar astea-s amanunte...
Ideea e ca ....(exceptand scenariul in care cineva pur si simplu isi bate joc de noi ....n-ati avut impresia asta ?) prostia ei e... vie .
Si , habar n-am de ce , trebuie sa-i fim recunoscatori .
In fond ...daca n-ar exista prostie cum am mai putea discerne inteligenta unuia ca mine , a unuia ca " nume "....-))
Ca sa nu fiu acuzat ca denaturez ideea forumului spun doar atat : Don Quijote in Est . Octavian Paler ....Ultima citita .
De fapt n-am citit-o toata ..mai am vreo 5 pagini ..pe care ma gandeam sa nu le citesc , caci nu-i asa ca orice lucru pe care-l terminam , il ucidem ? -
Asa as caracterizao pe IMM ..sper sa nu se supere (rau)
in fond faptul de a fi viu a mai valoros decat nocivitatea prostiei .
Sau nu e .
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jan 2005, 15:53   #170
notorious
NBK

notorious

scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte.

era vorba de ultima carte citita, nu ?

'pledoarii imposibile', walter block. literatura economica. injurati-ma ! si eu cand aud kestii dintr-astea, 'literatura economica', mi se zburleste paru-n cap !

inainte sa ma trageti de urechi, va spun subtitlul: 'in apararea prostituatelor, traficantilor de droguri, camatarilor si a altor stigmatizati'. :shock:

dc vreti, va povestesc mai multe.
Old 16 Jan 2005, 15:55   #171
notorious
NBK

notorious

apropo - voua nu vi se face mila odata de biata fata ? ce vina are fata ca s-a nascut intr-un borcan de muraturi ?
Old 16 Jan 2005, 15:57   #172
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by notorious:
'pledoarii imposibile', walter block. literatura economica.
dc vreti, va povestesc mai multe.
please do ...
Old 17 Jan 2005, 11:10   #173
notorious
NBK

notorious

va dau pe bucatele:

prostituata (capitolul I)

din constitutie stim ca proprietatea privata este sacra si inviolabila. omul este, deci proprietarul corpului sau, iar prostituata nu poate fi oprita de la a si-l 'vinde'.

cartea cu pricina este bazata pe principiul libertarianismului, ce presupune un mod de dozare a fortei intr-o economie libera: a nu se actiona prin agresiune asupra non-agresorului. piata este un loc liber, iar tranzactiile se desfasoara intre niste 'adulti responsabili', capabili sa constientizeze si sa-si asume consecintele deciziei lor. asadar, atata timp cat schimbul este liber, ambele parti considerand ca pot beneficia de pe urma lui, atunci este un non-sens sa-l 'interzici'.

cam despre asta este cartea.
Old 17 Jan 2005, 18:41   #174
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
@notorious

an amazing book... highly intelectual... imi place..

by the way, asta imi aduce aminte de o carte pe care am citit-o si eu la un moment dat... the toshiba users handbook... tot asa cu chestii incredibil de interesante: 'please make sure to use the 'on/off' button when turning your computer on or off.'.... hehehehe
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Jan 2005, 21:27   #175
notorious
NBK

notorious

by the way, asta imi aduce aminte de o carte pe care am citit-o si eu la un moment dat... the toshiba users handbook... tot asa cu chestii incredibil de interesante: 'please make sure to use the 'on/off' button when turning your computer on or off.'.... hehehehe

in cazul asta ar fi vremea sa evoluezi la carti de colorat, puiule.
Old 18 Jan 2005, 00:09   #176
nume
the mithbuster

nume

@nae

Nu lua in seama carcotasii, e superba, serios. "Nu bagati in cuptorul cu microunde pisica, nu se va usca" sau "in timp ce faceti baie nu aruncati uscatorul de par in cada, va veti electrocuta". :lol:

Americanii sunt idioti, au nevoie de prospect si pt. deschis usa. In plus sunt si procesomani.
Old 18 Jan 2005, 10:05   #177
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
Americanii sunt idioti, au nevoie de prospect si pt. deschis usa. In plus sunt si procesomani.

walter block este australian (in cazul in care te intrebai, asta este colonie britanica, n-are chiar nici o legatura cu america), daca asta insinuai in pasareasca ta.

deci, iti zic eu una mai buna decat orice prospect: 'daca nu stii, nu te baga'.
Old 18 Jan 2005, 10:14   #178
nume
the mithbuster

nume

Patraulea ... vorbeam cu nae, nu te mai simti obligat sa intervii, nu e necesar. Era o gluma care i-am spus-o la o cafea. :hmm:
Old 18 May 2005, 18:07   #179
nume
the mithbuster

nume

Re: Gaudeamus - mai pune mana pe o carte

Originally Posted by herbert:
mai puneti mana pe o carte, ca doar asta conteaza, mai ales de cand CineMagia a cazut intr-un teribilsm infantil.
va astept la Romexpo sa va ofer autografe. imi spuneti ca sunteti cinemagist (discutam...) si primiti cate o carte gratis.
S-a intalnit cineva cu asta ?

Originally Posted by herbert:
ma retrag - pe o perioada de timp - de pe forumul Cinemagia... sunt scarbit de ultimile evolutii de aici (un egoist si un paranoic ca Ambra a ajuns moderator!) si iau o distanta sanitara... le multumesc celor pe care i-am citit si apreciat (sunt multi), iar celorlalti le doresc sa evolueze... la o buna - sper - revedere.
Vad ca a aparut iar micu.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules