Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 10 Jun 2003, 18:18   #1
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Frida mi s-a parut ca devine cam lent (adica, in a doua jumatate, ritmul incetineste). Unele chestii nu sunt legate bine de continut. Edward Norton e destul de plat :roll: , iar unele din picturile Fridei nu mi-au placut deloc (ca stil de realizare). Totusi, Banderas face o aparitie amuzanta, Hayek e foarte buna, dar parca nu straluceste indeajuns, scenele de lesbianism (explicit sau nu) sunt delicioase (ca realizare, va rog!!!).

Tot comunismu' ala m-a deranjat!!!

Last edited by Pitbull : 01 Aug 2009 at 10:58.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jun 2003, 23:24   #2
Hell_Girl
Veteran

Hell_Girl

Comunistul ala era Leon Trotsky!!!!!!!!!

Oricum, mie mi-a placut aparitia lui, habar nu aveam ca fugise in Mexic.

In legatura cu "Frida" imi place Burn it Blue, mi-au placut costumele, Salma mi s-a parut mai urata ca niciodata si picturile mi s-au parut agresive prin culoare.
Hell_Girl is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Jun 2003, 09:48   #3
MinRep
Legend

MinRep

Nu as zice ca e urata Salma (as zice chiar o adevarata frumusete exotica). Cu picturile sunt cam de acord (nu stiu cum aratra cele adevarate, dar astea sunt cam macabre)...
Old 11 Jun 2003, 12:55   #4
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Filmul mi s-a parut excelent; inca o realizare de exceptie a celor de la Miramax. Norton, Judd si Banderas joaca foarte bine, desi foarte putin.
Molina este foarte bun in acest rol interpretand perfect rolul barbatului, nu neaparat mexican, impreuna cu viciile si ispitele. Lui Hayek nu stiu de ce am avut impresia ca i-a lipsit ceva, cu toate ca a beneficiat de replici foarte bine scrise.
Camera mi-a placut, culorile si mai mult, mai ales cele din picturi. Vezi inscriptia "Viva la vida" de pe pepene. Autoportretul este foarte placut. Scenele de lesbianism, care in ultima vreme la vad mai mult cand nu ma astept, dupa parerea mea reprezinta acea schimbare de care oricine are nevoie.
Ma uitam dupa un Malkovich (ramasesem cu impresia asta dupa Oscaruri), dar in schimb am vazut un Rush care a jucat destul de bine, dar cam sters. Despre Trotski chiar nu stiam ce s-a intamplat cu el dupa ce a plecat din Rusia sub presiunea Tatucului.
[Pentru ca MinRep m-a urecheat la The Core,] 9/10. Merita cu siguranta vazut.

P.S. Daca va duceti la cinema Studio pregatiti-va ca personalul care face curatenie sa va dea tarcoale la sfarsitul filmului (merita vazut - sfarsitul - pentru melodii superbe) si daca iesiti prin stanga atentie la ploicica facuta de aparatul de aer conditionat. Doar imi trebuia ceva care sa ma readuca cu picioarele pe pamant, ca prea intrasem in atmosfera filmului... A, da, si examenul pe care l-am dat si pe care nu o sa-l trec...
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Jun 2003, 18:24   #5
MinRep
Legend

MinRep

Sunt de asemenea curios care dintre picturi erau reproduceri si pe care le-a facut Salma (ca asa am auzit).
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules