Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 12 Dec 2002, 09:04   #1
Floydman
Guru

Floydman

tze parere aveti despre recordul de audienta de la antena 1? 60 la suta cota de piata la momentul scufundarii titanicului? eu personal m-as fi asezat in fofoliu la filmu asta doar daca nu as mai fi avut ce face altceva...nu inteleg persoanele care l-au vazut de 6-7 ori la rind, la cinema..eu,cind amiesit din sala am zis: da, bun, bine facut, atmosfera, cool, ok, tomorrow i ll forget about it....si asa a fost...
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Dec 2002, 12:24   #2
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Eshti prea ingaduitor.... :smile
Old 12 Dec 2002, 14:32   #3
Floydman
Guru

Floydman

moaaaaama ce repede m-a friipt! vegheazaaa! mi-a s scos postul pe care banuiam ca o sa mi-l scoata..
Old 12 Dec 2002, 14:59   #4
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Titanic este un fenom inexplicabil..cum pestele lui a avut asa un succes??? Si sa fim seriosi! De unde atatea oscaruri! grrr Da tot un fenomen inexplicabil ramane...de ce atata interes?
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Dec 2002, 15:22   #5
NoOne
Guru

NoOne

Picture this : "Peste maxim 10 ani se va trezi un alt scenarist shi un alt regizor ca INCA NU S-A ZIS TOTUL CUM TREBE shi se vor apuca sa faca [Titanic(2013)] asha cum s-a intamplat cu majoritatea filmelor de succes(?. Ajunge atat?)"
Old 12 Dec 2002, 17:06   #6
Semaca
Veteran

Semaca

Probabil toti se bucura ca nu sunt ei cei care au murit pe gheata aia!

Woody Allen
Semaca is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Dec 2002, 17:13   #7
NoOne
Guru

NoOne

Dar ce ne facem cu procesul de incalzire a climei??? Cine shtie daca vom mai vedea gheatza in 2013 :grin:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: NoOne pe 2002-12-12 17:16 ]</font>
NoOne is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Dec 2002, 11:33   #8
Floydman
Guru

Floydman

sa tinem seama ca in 2012 se implinesc o suta de ani deci va fi un film comemorativ care sigur va aduce ceva in plus... :razz:
Old 21 Dec 2002, 00:51   #9
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Titanic a avut un asemenea succes in primul rand pentru ca l-a avut pe Leo in distribuite...in al doilea rand a avut-o pe Celine Dion pe coloana sonora...in al treilea rand a avut o poveste de dragoste induiosatoare...
de ce a luat Oscarul?
pentru ca in afara de actori care intr-adevar nu au excelat, restul a fost foarte bine facut...mi se pare ca Cameron a muncit enorm pentru filmul asta...cred ca cel mai mult m-a impresionat atunci cand am vazut cum s-a facut filmul, cum povestea ca a incercat sa faca farfuriile identice cu cele de pe titanic...pusese chiar si sigla la fel...sincer, nu cred ca farfuriile alea apar mai mult de 30 de secunde...atata efort pentru o chestie atat de putin importanta...
de ce atata fascinatie pentru subiectul asta...pentru ca exemplifica extrem de bine tendinta omului de a se crede superior:"acest vas nu poate fi scufundat!"...
mie filmul asta mi-a placut cand l-am vazut...l-am asteptat o gramada de timp...si din cauza lui m-am uitat prima data la oscaruri in direct...desi la momentul respectiv nu vazusem filmul...
acum povestea mi se pare penibila si pictisitoare...iar leo ma scoate din sarite...in continuare insa admir ceea ce a facut Cameron...realizarea este impresionanta si chiar se vede ca a facut totul aproape perfect...mi se pare ca banii aia n-au fost aruncati aiurea!
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Dec 2002, 09:24   #10
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
In mod clar au fost cheltuiti bine banii...caci a luat si 1,8 miliarde, nu?
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Sep 2009, 23:24   #11
Mikala
Guru

Mikala

Cred ca e unul din cele mai bune filme din istorie si asta nu pentru ca a plans juma` de populatie de sex feminin . [ Eu una n-am plans ] dar , mi-a placut extraordinar de mult filmul . Presiunea cand Titanicul a fost lovit de iceberg si cand era pe punctul de a se scufunda , se citea durerea tuturor .. mai ales ..a celor care au ramas in viata ... gandindu-se oarecum ca mai bine erau morti langa rudele lor care se aflau acolo , pe Titanic , decat in viata.

" Vanity - definitely my favourite sin. " - Al Pacino [ Devil's Advocate ]
Mikala is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules