Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Jul 2011, 00:04   #1
Ariel6
Novice

Ariel6

Arrow Harry Potter la Samsung IMAX ?!

A fost cineva la Samsung IMAX ? Am citit pe net ca este super, dar ba ca nu se vede subtitrarea bine ( ca e 2 D, nu 3D ca si filmul ) , ba ca sunt dublate filmele..
Luni vreau sa fac rezervare la ultimul Harry Potter si Talismanele Mortii part 2..si ma tenteaza ideea sa merg sa vad si eu cum e la IMAX , dar nu vreau sa am surprize neplacute tocmai la Harry Potter pe care il astept de atata timp..
Deci care ati fost acolo..cum este ? Merita ? Sau mai bine sa merg la un cinema "normal" 3D si atat?
Scuze daca e penibila intrebarea..dar am zis ca mai bine sa intreb,decat sa am surprize neplacute tocmai in ziua filmului.
Ariel6 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2011, 00:35   #2
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

N-am vazut decat un singur film la IMAX si era 2D, asa ca nu pot spune ca siguranta nimic despre cum se vad filmele 3D acolo, dar, din ceea ce stiu:

1. 2D sau 3D nu tine de IMAX, ci de cum vrea cinemaul sa-l dea (asta in caz ca exista ambele versiuni pentru film). Un film poate fi in IMAX si sa fie si 3D. Trebuie sa verifici inainte daca varianta pe care o dau ei e 2D sau 3D. Chestia asta se intampla si in alte cinemauri, nu doar la IMAX. Pe site-ul lor zice ca filmul e 3D si la IMAX.
2. Chestia cu subtitrarea e probabil la orice film 3D, fie ca e in IMAX sau nu.
3. Dublajul de asemenea tine de cinema. Verifica inainte daca ei dau o varianta dublata sau nu. La Harry Potter 99% nu o sa fie dublat, se practica doar la unele animatii din cate stiu eu.
4. Daca alegerea e intre 3D la un cinema normal si 3D la IMAX atunci nu cred ca e cineva care ti-ar recomanda normalul. Daca era intre 2D si 3D poate sunt persoane care ti-ar fi recomandat din anumite motive 2D-ul.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2011, 01:05   #3
Ariel6
Novice

Ariel6

@Liviu, mersi frumos de raspuns ! Da, era de ales intre 3D la un cinema normal si 3D la IMAX. Mersi ca m-ai lamurit, atunci aleg IMAX.
Ariel6 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jul 2011, 22:28   #4
floareaciprian
Novice

floareaciprian

Proasta alegere, imaxul este acum digital, adica 2 imagini in 2k, cand la orice 3d normal vei vedea in 4k si daca vrei tu mai mare te poti duce in primele randuri, chiar nu se mai merita imax de cand cu digital.
floareaciprian is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules