Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 19 Mar 2006, 08:03   #1
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

scrise si musiu korben - a few random misbits din memoria sa pe cale de destramare...
(wait a sec: did u doublecheck those sentences? u r REALLY sure it's those precise words?! sure u r not already alzheimerish?? )
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 23 Mar 2006, 14:04   #2
KORBEN
Guru

KORBEN

Originally Posted by Alex Leo Serban:
scrise si musiu korben - a few random misbits din memoria sa pe cale de destramare...
(wait a sec: did u doublecheck those sentences? u r REALLY sure it's those precise words?! sure u r not already alzheimerish?? )

believe it or not, chiar asa se termina. vierme
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif
Old 23 Mar 2006, 22:27   #3
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

siktir.

si stii ceva? every time vei avea tupeul sa-mi raspunzi, considera k am postat un 'siktir' right after... voma bipeda
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 24 Mar 2006, 00:31   #4
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by KORBEN:
scrise si musiu korben - a few random misbits din memoria sa pe cale de destramare... :D
(wait a sec: did u doublecheck those sentences? u r REALLY sure it's those precise words?! sure u r not already alzheimerish?? :P )

believe it or not, chiar asa se termina. vierme

siktir.

si stii ceva? every time vei avea tupeul sa-mi raspunzi, considera k am postat un 'siktir' right after... :P voma bipeda

Originally Posted by daniel:
3. Mesajele trebuie sa fie scrise într-o maniera nederanjanta pentru ceilalti utilizatori.
...
- este complet interzis si inacceptabil orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.
...
9. Sanctiuni
Incalcarea regulilor de mai sus va duce la sanctiuni, dupa cum urmeaza:
- stergerea mesajelor care incalca regulamentul si/sau avertisment prin mesaj privat
(pentru postari repetate, mesaje consecutive inutile, nerespectarea formatarilor, citate
inutile etc.)
- suspendare 3 zile (injurii, ignorarea avertismentelor si persistarea voita in greseala).
- suspendare 7 zile (recidive ale motivelor care au dus la suspendari de 3 zile).
- suspendare definitiva (recidive ale suspendarilor de mai sus)
Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei.

q.e.d.
Old 24 Mar 2006, 00:48   #5
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
ya ya ya
Leonard rulezzzz 8)
Old 24 Mar 2006, 01:33   #6
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si se mai mirä unii cä suntem câtiva care solicitäm o nouä sansä pentru pocäitul Nume.
In sens STRICT, cum adeseori (si cu îndreptätire) sustine Ambra Blu, bannarea lui Nume ar fi trebuit sä atragä alte câteva dupä ea. In sine, a fost justä, da. Dar nu s-a judecat cu mäsurä dreaptä!
Si totusi, pentru cä eu sunt un om iertätor, si pe deasupra - culmea! - mi-i simt aproape pe vräjmasii lui Nume (în frunte cu A.L.S. si Herbert - n-am crezut niciodatä în cioace gen "les amis de mes amis sont mes amis" sau, opus, "les ennemis de mes ennemis sont mes amis", etc.), n-am vrut sä moarä si caprele vecinilor. Mi-ar fi pärut räu ca A.L.S. si Herbert sä plece (desi, dura lex... sed lex...).
N-am cerut decât o nouä sansä pentru cel bannat, când si-a cerut iertare si a afirmat cä se "reformase".
Si, Doamne, ce scandal a iesit! Cu "unora le place sä träiascä în W.C.-uri si gunoi" (Herbie, n-a fost frumos! Puteai s-o spui ALTFEL!), cu "ati avut caviar, preferati kk" (se poate, A.L.S.-ule?). Asta e obiectivitate? Asa, în general vorbind...

(Toate astea n-au fost o încercare de a redestepta subiectul reabilitärii lui Nume; de-asta nici nu le-am pus în acel topic, ci aici; îl las sä doarmä, si dacä voi considera cä e cazul, poate-am sä revin asupra lui, cândva, cäci continuu sä doresc revenirea lui Nume. A fost doar un comentariu, cam mâhnit.)
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 24 Mar 2006, 01:47   #7
europe_east
Guru

europe_east

directiunea, stergeti va rog ultimele sase mesaje, inclusiv pe asta. i could not care less about your offtopics.
europe_east is offline   sendpm.gif
Old 24 Mar 2006, 01:54   #8
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Sau poate un "split/locked"?
Uneori, fuga de adevär, oricât de urât ar aräta, nu e cea mai bunä solutie.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 24 Mar 2006, 08:03   #9
Longshot
Kingpin

Longshot

split si lock it is

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules