Originally Posted by Alice_Fluture:
Bubu, eu as vrea sa particip la Virtual Studio, dar nu ma pricep la nimic ce tine de programare, webdesign... Nu stiu ce as putea face in afara de promovare sau PR.
|
Nici eu. Habar n-am de programare. Insa sunt altii care se ocupa de asa ceva.
Quote:
Singura problema pe care o vad este sectiunea cinematografului. Este destul de greu sa vizualizezi un trailer pe internet (tre sa downloadezi, sa ai ultimul player sau cel pe care ti-l impune formatul fisierului, calitatea nu e foarte buna...) dar un film intreg? Chiar si de scurt metraj... si apoi, trebuie spatiu virtual pentru asa ceva.
|
Nu cred. Am testat trailerul de la Project W la un Internet Cafeu de cartier. Merge bine. In definitiv nici nu stiu daca iti trebuie un film intreg. Poti posta doar decupajul, fie desenat, fie fotografiat.
Quote:
Am putea face, pentru inceput, filme scurte de animatie, care sa fie protejate cumva impotriva download-ului, dar la partea asta eu iarasi nu ma pricep (cel mult as putea scrie scenarii).
|
Aici nu exista solutii standard. Fiecare trebuie sa gaseasca o solutie pentru a-si proteja munca. Scenariile si personajele mele sunt inscrise la OSIM, asa ca nu pot fi folosite. Chiar daca sunt downloadate.
Quote:
Pentru filme (iarasi, scurt-metraje) ar fi nevoie de mult mai multi participanti, in orice caz. Cel putin la web-design, actori, personal auxiliar. Ar mai fi o idee, sa convingem actori si fotografi profesionisti sa participe la sedinte foto ce ar crea true-to-life "story boards", "foto-stories" sau cum se numesc... Asta ar rezolva problema spatiului pe care l-ar ocupa in mod normal un film.
|
Nu cred sa existe actor care sa refuze o asemenea propunere, cat timp aude de un asemenea studio. Poate ca la inceput o sa incepem modest, poate chiar cu scenarii text. Important e sa demaram si sa ne facem cunoscuti. Restul va veni de la sine.
Quote:
Stiu ca ai discutat cu moderatorii cinemagia. Ei ce idei au? Ce anume aveau de gind cind le-ai propus tu ideea unui studio virtual?
Hmm, ce-ar fi sa-i invitam si pe ei la discutia asta sau sa mutam discutia pe thread-ul deschis de tine pe cafenea?
|
Ok, e in regula. Ne mutam pe Cafenea.
Cei de la Cinemagia nu aveu nimic clar. Din cate am inteles un fel de site de afise, trailere... Propunerea mea e interesanta, insa trebuie sa prinda contur. Trebuie sa fim mai multi si sa le propunem. Ei vor analiza si vor hotara ce anume se poate face.
Putem redirectiona topicul pe Cafenea?