Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Oct 2012, 20:26   #1
lapidarium
Novice

lapidarium

Banat

Am fost banat acum ceva timp pe un alt site de filme, in mod abuziv (ceea ce sper sa nu mi se intample si pe acest site) datorita unui nevrotic ce se tot lega de comentariile tuturor de pe site jignindu-i.Acest individ nu a fost banat (fiind si mai vechi pe site si probabil permitandu-si orice) principala lui indeletnicere era replay-urile la comment-urile altora.Inteleg ca vazand un film poti sa iti spui parerea in mod civilizat, iar daca nu iti convine parerea altuia nu trebuie sa il jignesti ci doar sa notezi negativ parerea respectiva sau de ce nu, sa iti spui singur parerea despre film.Problema mea este faptul ca vreau sa imi retrag comentarile de pe acel site si sa le transfer pe Cinemagia.Deja am facut acest lucru cu nitele comentarii de acolo.Vreau sa stiu daca este vreo problema?Nu vreau sa ma trezesc iarasi banat .
lapidarium is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Oct 2012, 20:41   #2
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

La intrebarea asta cel mai bine iti poate raspunde un administrator, dar am sa intervin ca sa spun ceea ce probabil ar zice si ei avand in vedere ca-i un lucru de bun simt. Nu cred ca te poate opri vreo cineva sa scrii ceea ce doresti in cate locuri vrei atat timp cat nu exista vreun contract care sa te poata opri (ma indoiesc ca exista daca interventiile tale sunt ale unui simplu user). Cealalta problema ar fi sa poti dovedi ca tu esti acea persoana care a scris si dincolo, dar dilema asta ar aparea odata ce se gaseste cineva sa protesteze in vreun fel. Sigur, ar fi mai bine sa confirme un administrator, dar interventia s-ar putea sa nu fie prea prompta din moment ce sunt destul de ocupati. Cred ca te poti manifesta linistit, ca pana la urma, daca exista vreo problema, se poate rezolva dupa.

In alta ordine de idei, bine ai venit! Cat despre bann, ultimul de care imi amintesc avea ceva legatura cu o disputa politica si cuvinte nu prea frumoase erau folosite, iar asta pe pagini intregi de topic. De altfel se da foarte greu bann, doar in situatii in care se intrece o limita foarte larga a bunului-simt.

PS: Observ ca activitatea ta de pana acum e la paginile filmelor. Eu iti recomand forumul, mai putina activitate, dar cred ca poate oferi mai multe. Pe mine ma apuca groaza cand intru la pagina vreunui film si citesc comentariile.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Oct 2012, 22:14   #3
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

ce-ti mai place sa te ocupi de protocol, Liviule!
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules