Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Jun 2005, 16:21   #1
robert.sendrea
Novice

robert.sendrea

...

...
robert.sendrea is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jun 2005, 17:08   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

"M-am näscut... în Rooo... mânia...!"
aka:
"Dormeau adânc Rovanele de Plumb..."
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jun 2005, 18:14   #3
BeNnY
Guru

BeNnY

Da, astia sunt niste jegosi frustrati neinstruiti, care nu fac decat sa te incurce mai mult. It's a well known fact. De altfel, tot mall-ul ala e prin de tarani in papuci care vin din blocurile de vizavi ca sa-si cumpere un castravete.
Old 28 Jun 2005, 21:19   #4
Denis_stelistu
Guru

Denis_stelistu

:lol: :lol: :lol: :huh:
Old 28 Jun 2005, 21:49   #5
noasan
Novice

noasan

hai, mah, ce va stresati atata ?!?!?ia ascultati aici alta si mai buna ( da' care n-are legatura cu cinematofagii)..a fost odata ca niciodata in romania o fetita care avea apendicita..sau asa i s-a spus...buuuuuuuuuuun .incepe operatia, anestezie, bisturiu..hopa!apendicele era ok!!!!..buuuuuuun...de iesit, fetita iese din operatie, da' fara amigdale!!!! :shock:
doctoru catre parinti: cica, dom-le, daca tot am anesteziat-o , am zis sa-i scoatem ceva!! :shock:

:huh: ....ihm...merge sa facem un film cu faze de-astea, neh?da stati linistiti, ca au altii grija .....am vazut recent un documentar pe reality TV cu romania dinainte de 89..da prezentata ca situatie actuala.. :hmm:

a!si am mai rasfoit si un atlas imens, superb, belgian, ceva cu tarile strabatute de dunare.....bai frate!!!la romania, numa tigani si gunoaie!!!!!!!!!ce draq!n-aveau ce sa pozeze?!?!?!!??!?!?!??!?!
asa ca, fratilor, io zic sa tinem cu noi si sa nu uitam sa avem muuuuuuulta grija de cum ne educam copiii!!!!!

A!....si asta nu era o incurajare la toleranta....dar hai sa avem rabdare, ca lucrurile se schimba si la noi in tara...iar mitocani si nesimtiti si idioti si corupti sunt peste tot in lumea asta, stati linistiti!
Old 28 Jun 2005, 23:05   #6
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Prima parte...cea cu apendicita sigur e un banc...deci parintii fetei putea sa-l dea in judecata pe mtf...deci...clar banc...
iar atlas-ul cu poze din Romania...e ceea ce doreste publicu... :? daca asa se numeste...anyway...daca te uiti la tv si vezi o tara intr-un film, nu conteaza care...in acest film se vede si partea buna, si partea rea a tari (orasului) respectiv...dar ca sa vezi asta trebuie sa te pui in locul cetateanului din acea tara...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jun 2005, 23:51   #7
noasan
Novice

noasan

:hmm: nu-i banc, din pacate...i s-a intamplat unei familii pe care o cunosc, dar care -iti imaginez, neh?- nu si-ar permite un proces....cred ca nici n-au luat in calcul varianta asta...prea ne-am invatat sa inghitim tot
.ti se pare neverosimil?!?!?
nu prea sunt in the mood sa fabulez pe forum cai verzi pe pereti :sick: ..ideea era ca se poate si mai rau decat niste invitatii la cinema. atat.

nu conteste, n-am chef de contrazicere, oricum.
:sleep:

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules