Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Jun 2004, 08:08   #1
mihai770
Veteran

mihai770

Send a message via Yahoo to mihai770
Editare de film

Stie cineva cum se lucreaza in Adobe Premiere sau in After Effects?...da vreau pe cineva care se pricepe cu adevarat.
As vrea sa-mi zica cum fac compresie in 2 sau mai multi pasi,ca am incercat cu orice codec shi zice Premieru ca "Codec eror........"
As mai vrea sa stiu daca se poate sa fac "captura" prin FireWire cu compresie in timp real

Merci mult!
Old 07 Jun 2004, 14:47   #2
raptor
Leprechaun

raptor

Sa nu zic prostie,da' ai incercat vreun forum de pe net specializat in domeniul asta?

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2004, 16:47   #3
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Habar nu am ce spui....
Old 07 Jun 2004, 19:55   #4
mihai770
Veteran

mihai770

Raptor imi dai shi o ideee??????
Eu m-am gandit ca aici se discuta de TOT ce tine de film...analogic sau digital....
Old 07 Jun 2004, 20:25   #5
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Scuza-ma ca te intreb dar ce vrei sa faci in programele alea? Ce capodopera masluiesti tu acolo?? Un film? Un documentar?? Oi fi viitorul Moore?? Share......
Old 07 Jun 2004, 22:49   #6
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by mihai770:
Raptor imi dai shi o ideee??????
Eu m-am gandit ca aici se discuta de TOT ce tine de film...analogic sau digital....

Eu as zice ca mai degrabaastea sunt date oareshkum(?) `tehnice`,care nu ti le poate spune oricine-eventual daca ai noroc.Oricum,Premiere-ul e destul de uzual,deci cine stie...ce vreau sa zik e ca decit sa astepti aici zile sa ti se raspunda la intrebare si sa se mistocareasca pe tema asta,mai bine cauti mataluta un forum specializat in chestiile astea,unde ti se raspunde la intrebare in 2 timpi si 3 miscari...cu google e chiar usor sa gasesti asa ceva.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2004, 23:19   #7
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Re: Editare de film

Originally Posted by mihai770:
Stie cineva cum se lucreaza in Adobe Premiere sau in After Effects?...da vreau pe cineva care se pricepe cu adevarat.
As vrea sa-mi zica cum fac compresie in 2 sau mai multi pasi,ca am incercat cu orice codec shi zice Premieru ca "Codec eror........"
As mai vrea sa stiu daca se poate sa fac "captura" prin FireWire cu compresie in timp real

Merci mult!

ok stiu c apoate parea o intrebare stupida dar placa de captura (sper sa se numeasca asa si nu altfel) ai?
Old 08 Jun 2004, 00:53   #8
mihai770
Veteran

mihai770

lol ricutza , normal ca am...

am gasit un forum pe chestia asta...da stii...iar alt user pe alt forum???mi-e asha o sila de fazele astea...

da asta e..trebuie sa o fac shi pe asta...

aaaaa..shi referitor la faza: pentru ce-mi trebuie;nu-mi tre pt. editare hdTV, e un fel de editare home video, daca pot sa-i zic asha...stii faze din vacanta, sormea la gradinita, videoclipul blocului, efecte...s.a.m.d.
Old 12 Jun 2004, 19:25   #9
capitain
Guru

capitain

so...ce versiune crack-uita de premiere ai? 8)
de capturat captureaza chiar el real time, iar de exportat, incearca varianta microsoft dv pal, rezolutie 720x576, format 4:3, (pt ca 16:9 este "latit" sau casetat), nu am programul acum disponibil, insa cred ca astea sunt setarile de baza pt video, apoi urmeaza si alti pasi (dai si tu next...) unde mai trebuie sa alegi optimize stills, si: daca e captura digitala, cum ai spus, progressive scan, iar daca nu incearca upper fields first, sau daca iti iese un filmulet cu multe liniute orizontale cu cat e mai multa miscare in cadru, incearca si lower fields first...nu stiu exact care e cel mai bun. la audio e in regula daca alegi 44 000 Hz- 16 bit- stereo. acum ramane doar sa incerci. e posibil sa fie fisierele un pic cam mari pt un cd, atunci mai faci un export si scazi din bit data rate. iar in after efects exporti un filmulet din edit (cred) make movie - sau ctrl+m, insa de aici sigur vei avea fisiere foarte mari, asa ca poti sa le pui in premiere si sa le exporti inca o data. in rest setarile trebuie sa ai grija sa fie de genul best quality, si daca mai ai ce schimba, in general similare cu cele de ami sus.
daca mai ai intrebari, fi mai precis

de ce sa cauti neaparat pe un forum specializat? e normal sa gasesti informatii despre asemenea lucruri pe forumul romanesc de film! adica de ce sa nu invatam cum se fac filmele, macar pentru a le aprecia mai mult?
capitain is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Jun 2004, 02:00   #10
mihai770
Veteran

mihai770

ok merci o sa incerc...
-faza e ca am un tunner Leadtek care am banuit ca face captura HARDWARE mpeg1,2...dar se pare ca am luat tepusha...
-oricum e bine ca pot face captura la 720.Dar daca fac la 720 nici un divx nu poate sa faca fata fluxului de date(shi nici procu meu: athlon1700+)...shi filmu se misca ca la diapozitive...
- am descoperit un codec, care face compresie in MJPEG la 720 shi utilizeaza doar 70% din proc...la o compresie de aprox 17:1

-daca mai apare ceva...revin eu

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules