Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Fanatic

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 21 Nov 2003, 16:38   #1
raptor
Leprechaun

raptor

Gimme your best shot!

Fratzilor-cumnatzilor...uite kum sta treaba...
In ultimul timp am observat o inmultire spectaculoasa a mesajelor neplacute fatza de LOTR.M'kay?La fel cum exista shi reversul medaliei,adik gloata de mesaje pro-LOTR.Astea nu ma deranjeaza defel(ca sa vezi?).Asa ca m-am gandit sa fac un topic in care sa zicetzi numa' chestii de cacao despre el.Shi fara treburi de genu' ba,eu nu zic ca nu e chiar asa de rau..',deci nu va trajetzi pe cur,bine,exact ce e de zis ziceti!Shi apoi o sa ma gandesc ce ar fi de zis per ansamblu shi in particular la fiecare post.Byne?Imi d kareva satisfactie?Free for all.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Nov 2003, 16:50   #2
alexedi
Junior

alexedi

Send a message via MSN to alexedi Send a message via Yahoo to alexedi
hm

relativ amuzant. da cu ce te-ajuta k-urile, tz-urile, mai ales ca nu esti consecvent si nu le folosesti generalizat?
alexedi is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Nov 2003, 16:50   #3
alexedi
Junior

alexedi

pe langa asta

si sh-urile
Old 21 Nov 2003, 16:52   #4
raptor
Leprechaun

raptor

Ca sa par cul.

Old 21 Nov 2003, 16:59   #5
alexedi
Junior

alexedi

:D

asta fu intr-adevar cul... itzi ofer admiratzia mea pe o tava~ cu sherbet shi un pahar cu apa~ de izvor.
Old 21 Nov 2003, 17:01   #6
raptor
Leprechaun

raptor

Ce-ai zice de-o bere numa' buna cu nishte pui rotisat?Hmmm?Da' pentru topic nimic de dat in zid?

Old 21 Nov 2003, 17:07   #7
alexedi
Junior

alexedi

vai capu meu

nu vorbi de-astea prea culinare ca dau in ulcer (mi-s la serviciu...). Mie mi-au placut f mult ambele filme, dar:

LEGOLAS TREBUIA SA MOARA IN MOMENTUL IN CARE FACUT SKATEBOARD PE PAMANTUL DE MILJOC! :evil: :evil: :evil:
Old 21 Nov 2003, 17:10   #8
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Mai baga shi nishte chicken wings ptr bajetu' k sunt mare FANatic KFC ...

Bravo raptor cu topicu asta - e suuper tare ... de abea ashtept sa citesc ... ce "vomita" ashtia in scris ... :lol:

:o
Old 21 Nov 2003, 17:18   #9
alexedi
Junior

alexedi

:o

Oh, nu! Gandalfeee nu mai vorbiii ca ma omori cu zile si cu stomacul gol!
Old 21 Nov 2003, 22:17   #10
jack's sense of rejection
Novice

jack's sense of rejection

cred ca lumea inca nu este pregatita sa citeasca ce-am eu de spus la adresa acestei serii. in special astia mici(baiatu' care-a deschis threadul, gaandalf, tld...). si nici moderatorii forumului.
din moment ce voi sunteti fani, si va veti taia venele la oscaruri, cand veti vedea ca nu va castiga nimic, eu si ceilalti va mai putem schimba parerea?
in fine, astept sa vad ce scriu altii si poate ma bag si eu.
Old 22 Nov 2003, 14:57   #11
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by jack's sense of rejection:
cred ca lumea inca nu este pregatita sa citeasca ce-am eu de spus la adresa acestei serii. in special astia mici(baiatu' care-a deschis threadul, gaandalf, tld...). si nici moderatorii forumului.
din moment ce voi sunteti fani, si va veti taia venele la oscaruri, cand veti vedea ca nu va castiga nimic, eu si ceilalti va mai putem schimba parerea?
in fine, astept sa vad ce scriu altii si poate ma bag si eu.

Ma ... ceva pe Oscar-uri ... nu dau 2 bani pe ele ... dk mai apare vreun "muzical" numai lu' ala o sa-i dea premii ... deci sa fim serioshi ... shi sa ne revenim cu Oscar-urile...

billy Crystal kre a prezentat Oscar-urile a zis Mtv Movie Awards k premiile astea sunt cele kre sunt alese de oameni ... nu de nishte fosile vii kre au ramas oinca in sec XVIII

asha hai da-tzi cu parerea .... ce draq ... akuma nu mai are nimeni curaj sa zica nimik ...
Old 22 Nov 2003, 15:02   #12
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Melodramatismul din primul film a fost teribil. Cel mai teribila a fost cand au plantat gruntii vreo cinci sageti in baiatul ala mandru si frumos, care pur si simplu nu mai vroia sa moara. Ar fi fost buna scena, daca as fi intrat intr-o atmosfera tensionata a filmului in care sa ma chiar doara undeva de personaje. Dar cum nu a fost cazul, a fost doar o scena patetica.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Nov 2003, 15:10   #13
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

polifantic in carte Boromir nu are 3 sagetzi ... e Level 10 shi arata k un arici - plin de sagezti shi tot se bate .... asha k Pee Jay a fakut faza ptr tot omul de raaand ...
Old 22 Nov 2003, 23:11   #14
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Incep sa am dubii asupra veridicatii cartii.
Old 24 Nov 2003, 11:32   #15
raptor
Leprechaun

raptor

In carte d fapt nu prea descrie cum se bate Boromir cu orcii,parka...Eu nu cred ca ai da ortu' doar cu o sageata infipta in tine-shi poate nici cu trei(ma rog,depinde de locatie),shi oricum nu asha direct k shi cum ar fi dak ai lua o sabie peste capatzana-deci timp era destul.Shi nu Bloom,ci Jackson trebuia sa moara la 'Surfin' Helm's Deep'.Altii la rand!Sau vretzi sa aprofundez?

Quote:
cred ca lumea inca nu este pregatita sa citeasca ce-am eu de spus la adresa acestei serii. in special astia mici
gata,am primit avertizarea-da-i drumu,da totushi,ai grija-sti,noi,ashtia 'micii' suntem preispusi la accidente vasculare.

Old 24 Nov 2003, 16:03   #16
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

lasa mah Raptore nu vezi k ai aruncat topicu asta shi nimeni nu scrie nimik .... majoritatea "bazatzilor" in de-ale filmelor au zis k filmul e nashpa ... da nimeni nu arunca nici un argumenyt ... "marionete" suntetzi bah nimik mai mult ....

AVIZ :
De-al de Polifantic shi altzi bajetzui se exclud din lista marionetelor...
Old 24 Nov 2003, 22:08   #17
rica neaga
Novice

rica neaga

gaandalf a scris:
"AVIZ :
De-al de Polifantic shi altzi bajetzui se exclud din lista marionetelor..."
bai omule, esti un pupincurist. probabil n-ai mai mult de 14-15 ani. imi pare rau ca ma leg de varsta, nu-i drept dar numai un copilas putea sa scrie asta.
de fapt, seria lord of the rings e de copii. original nu-i, facut pe calculator este, buget mic are(nu-i relevant), mai joaca si ian mckellen+piticii aia. acum eu te-ntreb: tu ai citit 'the hobbit', stupiditatea aia?
si te mai intreb ceva: eu ar trebui sa vad vreo diferenta intre 'the hobbit' si cartea 'lotr?'.
am vazut ca ceilalti n-au prea bagat argumente, unu' ameninta, altu' spune numaistiuce de arici.
uite argumente, acum raspundeti, ca raspund si eu.
Old 24 Nov 2003, 22:31   #18
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Daca e de copii, atunci cum se explice succesul care l-a avut pe plan mondial? Inteleg daca s-ar spune de HP ca e pentru copii, in asa un caz ai avea cu adevarat cum sa motivezi, dar eu tot nu as fi de acord. Este vorba de fantastic si fantasticul este pentru orice varste. Ca este bun, sau nu, asta e alta poveste.
Old 25 Nov 2003, 10:22   #19
raptor
Leprechaun

raptor

Quote:
de fapt, seria lord of the rings e de copii. original nu-i, facut pe calculator este, buget mic are(nu-i relevant), mai joaca si ian mckellen+piticii aia. acum eu te-ntreb: tu ai citit 'the hobbit', stupiditatea aia?
si te mai intreb ceva: eu ar trebui sa vad vreo diferenta intre 'the hobbit' si cartea 'lotr?'.

-original nu are cum sa fie-filmul-deoarece-mda?!e o ecranizare a unei carti-iar dak te referi la carte,atunci nu stii ce vorbesti(nu explic de ce,astept sa vad dak vorbeai sau nu si de carti).
-bugetul chiar nu e relevant-desi eu personal,daca ash fi in pozitia lu' Jackson as cere in jur de 1-2 miliarde/film ca buget si as renunta si la jucariile si la toate briz-brizurile pe care le produc in masa ashtia de la New Line Cinema
-ca e facut pe calculator e facut pentru ca trebuia-de unde sa iei troli sau enti adevarati.Dak sti tu vreo locatie...?
-da,am citit 'Hobbitul'-care chiar e carte pentru copii-Tolkien a scris-o pentru copii lui-a fost prima lui carte pe care am citit-o si care imi place chiar mai mult decat LOTR,chiar si acum-e bine?asta inseamna ca sunt stupid.
-da,in mare parte ar trebui sa vezi o diferenta-in ceea ce priveste actiunea,personajele,si toate celelalte chestiuni evidente.Asemanare exista,pentru ca se desfasoara in acelasi spatiu.Daca altele erau intrebarile shi eu n-am inteles cumva,fiiii mai clar.

Old 25 Nov 2003, 10:22   #20
regedit
Veteran

regedit

Originally Posted by PoliFanAthic:
Daca e de copii, atunci cum se explice succesul care l-a avut pe plan mondial? Inteleg daca s-ar spune de HP ca e pentru copii, in asa un caz ai avea cu adevarat cum sa motivezi, dar eu tot nu as fi de acord. Este vorba de fantastic si fantasticul este pentru orice varste. Ca este bun, sau nu, asta e alta poveste.

sa inteleg ca ti-a placut si Never Ending Story ?!
regedit is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules