12 este noul 11

18 Dec 2004
12 este noul 11
Gasca s-a intors! Gasca lui Ocean!
Saptamana aceasta pe ecrane revin cei mai celebri spargatori de seifuri din lume in Ocean's Twelve - Unsprezece + una, continuarea succesului Ocean's Eleven - Faceti jocurile!
Au trecut trei ani de cand Danny Ocean (George Clooney) si echipa sa – in frunte cu Rusty Ryan (Brad Pitt), Linus Caldwell (Matt Damon), Basher Tarr (Don Cheadle) si Frank Catton (Bernie Mac) – au dus la bun sfarsit unul dintre cele mai indraznete si elaborate jafuri din istorie, furandu-i crudului om de afaceri Terry Benedict (Andy Garcia) si ultimul banut depozitat in seiful sau impenetrabil din Las Vegas. Dar iata ca acesta ii gaseste in sfarsit si ii pune sa-i returneze banii plus dobanda...
Cea de-a doua premiera este un film eveniment. Cea mai noua comedie semnata Emir Kusturica - Viata e o minune / La vie este un miracle.
BOSNIA, 1992.
Ce poate fi mai bun pentru un sat bosniac decat o cale ferata cu o extraordinara priveliste, pentru a atrage mai multi turisti in zona? Ce poate fi mai nociv turismului decat razboiul?
Luka construieste calea ferata si inchide ochii in privinta razboiului. Apoi sotia lui Luka fuge cu un muzician, iar fiul sau e chemat la armata.
Viata lui Luka devine un camp de batalie… Apoi o intalneste pe Sabaha… Si viata capata un sens.
Daca v-a placut Pisica alba, pisica neagra, nu ratati acest film!
In sfarsit, a treia premiera a weekend-ului este un film romanesc care vine exact la 15 ani de la sangeroasele evenimente din Timisoara din decembrie '89. Sindromul Timisoara - Manipularea. Da, ati citit bine, un alt film despre revolutie. Pacat ca nu e reusit! Mai bine faceau un documentar, ne-ar fi atins mai mult la suflet.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells