30 Rock şi Mad Men câştigă premii Emmy

de Ştefan Dobroiu în 21 Sep 2009
30 Rock şi Mad Men câştigă premii Emmy

Serialul de comedie 30 Rock şi serialul de dramă Mad Men au câştigat pentru al doilea an la rând la premiile Emmy, cele mai importante din lumea televiziunii nord-americane. Cu toate acestea, cele două seriale au plecat acasă cu un număr mai mic de premii decât te-ai fi aşteptat, comentează Reuters.

30 Rock, care conducea lista favoriţilor cu nu mai puţin de 22 de nominalizări, a reuşit să pună mâna pe cinci, printre care un trofeu pentru Alec Baldwin. Dar creatoarea show-ului, Tina Fey, câştigătoare anul trecut, a pierdut acum cursa pentru cea mai bună actriţă în faţa australiencei Toni Collette.

Cât despre Mad Man, drama din lumea advertisingului a câştigat doar trei din cele 16 categorii la care obţinuse nominalizări. Anul trecut serialul produs de AMC a făcut istorie devenind primul serial realizat de o reţea de cablu în afară de HBO în stare să câştige trofeul pentru cel mai bun serial dramatic.

Glenn Close a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic pentru Damages, difuzat de canalul FX.

Pentru prima oară în istoria premiilor, organizatorii au lăsat publicul să voteze "cea mai bună scenă dintr-un serial". Câştigătoare a fost producţia HBO True Blood.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 21 septembrie 2009 11:21
Votul publicului mi s-a parut cel mai obiectiv (daca il pot numi astfel).
cora_zon pe 21 septembrie 2009 21:29
si eu as fi votat tb :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells