A fost ales noul Spider-Man

de Cristina Grigore în 24 Iun 2015
Britanicul de 19 ani şi-a expus deja talentul de acrobat pe contul de Twitter

Căutarea următorului Spider-Man a luat sfârşit. Tom Holland (Wolf Hall, Locke, viitorul In the Heart of the Sea), a fost ales de producători dintr-o listă de tineri actori, printre care se aflau şi Asa Butterfield (Ender’s Game), Charlie Plummer (Boardwalk Empire) şi Matthew Lintz (Pixels).

Britanicul de 19 ani a transmis vestea pe contul său de Twitter şi a postat chiar pe Instagram câteva filmuleţe în care îşi etalează talentele de acrobat pentru viitorul rol.

Relansarea pe marile ecrane a lui Spider-Man, gestionată de companiile Marvel şi Sony, prin intermediul producătorilor Kevin Feige şi Amy Pascal, va ajunge în cinematografe pe 28 iulie 2017. Este foarte posibil însă ca Holland să intre mult mai devreme în costumul supereroului, pentru o apariţie în Captain America: Civil War, cu lansarea pe 6 mai 2016.  

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, The Amazing Spider-Man 3, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 24 iunie 2015 13:36
a jucat bine in The impossible,promite multe pe viitor
spartacus pe 24 iunie 2015 15:50
Exact ce mă temeam: încă un Spiderman la facultate. Aceeași placă over and over and over. Idiots!...
jeorge pe 24 iunie 2015 16:42
nu inteleg care este nemultumirea ta? Baiatul asta chiar reprezinta pozitia sociala a lui Peter Parker in viata reala precum este in benzile desenate.Toti actorii care au jucat Spider Man antecedent erau cu mult mai mari pentru rol si nu reprezentau "placa" care o pomenesti tu.Da Peter Parker este adolescent.Si el incepe viata de supererou legitim sub protectia S.H.I.E.L.D de la liceu.Perspectiva celor de la Marvel este foarte buna.Adica au observat ce fel este cu cei mai mari si acuma incearca sa ilustreze adevarata infatisare a lui Spider Man, si dupa actor.
spartacus pe 25 iunie 2015 11:38
Pentru că nu ai priceput ce am vrut să spun iti răspund acum: să faci un film ”nou” pe același personaj la doar 3-4 ani de la un film pe același subiect e o mare cretinitate. La fel s-a petrecut și cu trilogia din prezent cu Spiderman, după cea cu Toby Maguire în rolul principal. Dar, desigur, e doar părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells