A fost crimă? Noutăţi şocante legate de moartea actriţei Brittany Murphy

de Cristina Grigore în 20 Nov 2013
Tatăl acesteia a obţinut de la medicul legist probe de ţesut, păr şi sânge pe care le-a testat la un laborator independent

În 2009, moartea actriţei Brittany Murphy, de numai 32 de ani, surprindea pe toată lumea. S-a decretat atunci că decesul a survenit în urma unor cauze naturale – pneumonie şi anemie – în ciuda protestelor mamei şi ale soţului său, Simon Monjack, care a încetat şi el din viaţă, la fel de brusc precum soţia sa, cinci luni mai târziu.

Însă tatăl lui Brittany, Angelo Bertolotti, nemulţumit de răspunsul autorităţilor, a pornit o investigaţie pe cont propriu. A reuşit să obţină mostre de păr, sânge şi ţesut prelevate de medicul legist pe care le-a trimis la analiză la un laborator independent, conform The Examiner. Raportul laboratorului a arătat că în probele analizate s-au găsit „10 metale grele , la nivele mai mari decât maximele admise de Organizaţia Mondială a Sănătăţii”.

Exceptând ipoteza expunerii accidentale a lui Murphy la doze atât de mari de metale grele (printre care aluminiu, mangan, bariu), singura concluzie logică la care au ajuns experţii a fost că aceasta este opera unei „terţe părţi cu intenţii criminale”(excluzând membrii familiei).

Pentru a obţine mostrele, Bertolotti a trebuit să dea în judecată biroul legistului din Los Angeles, ce a declarat că nu le testase şi pentru detectarea substanțelor otrăvitoare. Tatăl este hotărât să facă lumină în cazul morţii fiicei sale, despre care a declarat: „Fiica mea nu era nici anorexică, nici dependentă de droguri, cum adesea s-a scris în presă. Brittany şi Simon au fost ridiculizaţi de The Hollywood Reporter atunci când s-au plâns că sunt urmăriţi şi se tem pentru vieţile lor”.

Exploreaza subiecte similare:

Brittany Murphy, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 20 noiembrie 2013 17:00
As vrea si eu sa se faca lumina in acest caz . Brthany Murpgy a fost una din putinele actrite tinere pe care le apreciez. Oricum la cat de prosti par a fi garcile americane , slabe sperante sa se afle adevarul
alex_il_fenomeno pe 17 ianuarie 2014 16:18
A fost ceva cutremurator acel tragic moment din 2009... Nu inteleg cine le-ar fi vrut raul acelor persoane...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells