Adele va debuta pe marele ecran, într-un film cu Natalie Portman şi Kit Harington

de Cristina Grigore în 22 Iul 2016
Celebra cântăreaţă britanică se pregăteşte de Hollywood

Faimoasă în industria muzicală pentru vocea ei şi numeroasele premii obţinute, cântăreaţa Adele îşi pregăteşte intrarea şi în lumea filmului. Partitura oferită starului a fost confirmată azi în presa britanică, cotidianul The Daily Star, ce a notat că aceasta va avea o scurtă apariţie în The Death and Life of John Donovan.

Filmul este regizat de Xavier Dolan, cel alături de care Adele a filmat videoclipul piesei „Hello”.

„Adele nu vrea să fie o actriţă cu normă întreagă. Dar i-a făcut plăcere să lucreze cu Dolan şi s-a gândit că ar avea atuurile necesare pentru o apariţie pe marele ecran”, a declarat o sursă din anturajul vedetei.

The Death and Life of John Donovan spune povestea unui celebru actor, devenit faimos pentru interpretarea unor supereroi precum cei aduşi astăzi pe marele ecran de compania Marvel. Lumea sa este dată peste cap atunci când o editorialistă fără scrupule (interpretată de Jessica Chastain) face publică corespondenţa sa cu un puşti de 11 ani.

Protagonistul filmului va fi Kit Harington (Game of Thrones), iar distribuţia îi mai include pe Natalie Portman, Susan Sarandon şi Kathy Bates.

Exploreaza subiecte similare:

Adele, The Death and Life of John F. Donovan, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AdriAdrianna98 pe 22 iulie 2016 10:39
Mamaa, asa distributie? Abia astept. :D
bogyvaly pe 22 iulie 2016 11:33
Probabil ca va avea un cameo sau maxim va canta cateva minute
anca_daniela_spataru pe 22 iulie 2016 16:55
nu imi suna prea interesant ...sorry
apcaliptic77 pe 24 iulie 2016 22:09
...RESPECTUL SI FAIMA -LE.A CASTIGAT DEJA....1.646.329.825 de vizionări (HELLO)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells