Afraid, cel mai bun horror psihologic apărut de la Tăcerea mieilor încoace

de Gloria Sauciuc în 23 Ian 2010
Afraid, cel mai bun horror psihologic apărut de la Tăcerea mieilor încoace

John şi Drew Dowdle, cei doi fraţi din spatele remake-ului horror Quarantine, continuă cu aceleaşi scene sângeroase şi în următorul lor film: e vorba de adaptarea romanului lui John Kilborne, Afraid. Cartea e despre un grup de agenţi guvernamentali, specializaţi în tortură, trimişi din eroare într-un orăşel american pentru a îndeplini o misiune specială. Atunci când lucrurile o iau razna, împrăştiind spaima printre locuitorii orăşelului, guvernul hotărăşte să trimită trupele speciale, puşcaşii marini, beretele verzi, Navy Seals pentru a-i opri... doar că s-ar putea să nu fie suficient.

Debutul literar al lui Kilborn (de fapt, pseudonimul literar al lui J.A.Konrath)  a fost considerat "cel mai bun horror psihologic" apărut, "de la Tăcerea mieilor încoace", un "salt în teroarea pură", aşa că am avea motive să ne lăsăm intrigaţi de acest ultim film.

Pariul celor doi fraţi Dowdle a fost, se pare, reuşit - John Erick a regizat Quarantine, Drew a scris scenariul - cu toate că misiunea a avut de suferit din cauza faptului că filmul Quarantine a fost un remake scenă cu scenă al unui horror spaniol.

Dar cu Afraid, mai ales acum că cei doi sunt o echipă de regie în adevăratul sens al cuvântului, cei doi au şansa să arate cu adevărat ce sunt în stare să facă.

Taguri:  Quarantine

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unu pe 24 ianuarie 2010 17:34
Si cand apare ??????????????????????
Radu1711 pe 20 aprilie 2010 14:28
as vrea sa il vad si eu
EugenLaurentiu pe 28 mai 2010 20:10
filmu e o copie ... dak vrei sa vezi uitate la REC 1 si 2 :) nu o sa regreti
marius93 pe 22 iulie 2010 22:30
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells