Albă ca Zăpada îl va avea drept protector pe Viggo Mortensen

de Cristina Grigore în 27 Ian 2011
Albă ca Zăpada îl va avea drept protector pe Viggo Mortensen

Ceea ce doi dintre actorii menţionaţi în ştirile acestei zile au în comun este una dintre adaptările poveştii cu Albă ca Zăpada aflate acum în lucru, Snow White and the Huntsman. Producţia celor de la Universal l-a avut pe Michael Fassbender pe lista scurtă a actorilor propuşi pentru rolul Vânătorului, însă, potrivit Variety, Viggo Mortensen – propus şi pentru rolul central din The Dark Tower – este acum favoritul studiourilor.

Actorul a început negocierile pentru a-l întruchipa pe „mentorul” Albei ca Zăpada, rol cheie în noua adaptarea poveştii, el nedispărând din poveste după ce îi cruţă viaţa prinţesei, ci rămânând alături de ea pentru a o ocroti şi învăţa să se descurce în lumea plină de pericole din afara castelului.

În rolul frumoasei şi vanitoasei Regine cea Rea a fost distribuită Charlize Theron, pentru rolul Albei ca Zăpada aflându-se momentan în probe actriţe mai puţin cunoscute - Riley Keough, Felicity Jones, Bella Heathcoat şi Alicia Vikander.

Atât Tom Hardy, cât şi Johnny Depp au mai fost menţionaţi pentru rolul Vânătorului, însă niciunul dintre ei - implicaţi în alte proiecte – nu a fost în mod oficial ataşat producţiei. Cunoscut drept Aragorn din trilogia Lord of the Rings, Mortensen ar putea fi actorul potrivit adaptării regizate de Rupert Sanders, dacă acceptă rolul.

ACTUALIZARE: The Hollywood Reporter ne anunţă că şi Emily Browning (Sucker Punch) este interesată de rolul Albei ca Zăpada din această producţie, ea pregătindu-se în acest sens pentru casting. Şi Kristen Stewart (Twilight Saga) este menţionată de unele surse drept o candidată puternică în cursa pentru rolul frumoasei cu păr de abanos. Dacă studiourile se hotărăsc pentru unul dintre numele cunoscute, actriţele menţionate anterior vor pierde şansa de a-şi propulsa cariera datorită unui proiect de asemenea proporţii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 27 ianuarie 2011 08:31
ma intreb cum va fii aceasta noua adaptare..................oricum mortensen e un actor bun
sorina25 pe 27 ianuarie 2011 09:08
mmhhmm, si eu abia astept filmul...sa speram for the best, mai ales ca actiunea implica vrajitoare, print, pitici, vanatori, regine malefice si cine stie ce alte bestii
wooT

spartacus pe 27 ianuarie 2011 10:37
Sunt actrite cu mult-mult mai frumoase decit cele mentionate in articol. Nu stiu ce dreacu au astia in cap cind vin cu astfel de propuneri, serios. In fine....
JohnnyAddams pe 27 ianuarie 2011 10:43
Emily Browning for SNOW WHITE !

@spartacus : O actrita nu trebuie sa fie numai frumoasa, trebuie sa fie si buna in rol. Degeaba e Megan Fox sa zicem, Browning e frumoasa si are si acting skills.

Han_Solo pe 27 ianuarie 2011 10:59
E buna si Megan Fox daca va juca in.....bikini de blanita sa zicem.
Nici Emily Browning nu a demonstrat mari "acting skills" pana acuma. Te-ai luat dupa rolul din The Uninvited? Ca TSP nu o aparut inca.

legolas05 pe 27 ianuarie 2011 13:14
este un actor foarte bun
diana7 pe 27 ianuarie 2011 14:18
tare
andu7zu pe 27 ianuarie 2011 15:24
Da bun actoru filmu ....inca nu miam facut o idee.....dar totusi.....
LaFox pe 27 ianuarie 2011 18:13
Kristen Stewart??? daca era Alba ca zapada vreo drogata poate mai mergea....
Krakatau pe 27 ianuarie 2011 18:36
Mortensen e un actor bun, ne-a damonstrad-o inca o data anul trecut in The Road.
Pentru Snow White as prefera-o pe Emily Browning, chiar daca n-am vazut-o inca jucand, pentru ca lui Kristen Stewart, chiar daca nu-i o actrita slaba, nu i s-ar potrivi rolul.

chris-T pe 27 ianuarie 2011 23:08
Kristen ??? hahah :)) Pe bune !!?? LMFAOOO :))
anna.n pe 28 ianuarie 2011 00:00
eu sper sa fie kristen alba ca zapada..sunt convinsa ca poate juca orice rol si asta ar fi o sansa extraordinara pentru ea
Radu1711 pe 28 ianuarie 2011 00:38
un producator foarte bun pot sa spun
alex_il_fenomeno pe 28 ianuarie 2011 09:48
cred ca Viggo Mortensen este potrivit pentru aproape orice rol !
claumih07 pe 28 ianuarie 2011 12:40
Viggo este un actor cu o mare prestanta, de care evident nu e prea constient. E de apreciat totusi ca incearca. In rolul pentru Alba ca Zapada, desi mi-e greu sa recunosc, e mai potrivita Kristen. Dar si asa....poate doar in prima parte.
Cred ca va fi totusi foooooarte interesant!

andreea29 pe 30 ianuarie 2011 13:57
sooper
imi plae la nebunie cum joaca viggo mortensen si cred ca merita acest rol:*

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells