Alicia Vikander revine în Tomb Raider 2

de Cristina Grigore în 15 Apr 2019
Încasările mari obţinute de primul film în afara Statelor Unite au convins compania producătoare să dea undă verde sequel-ului

Cu performanţe modeste la box office, filmul Tomb Raider lansat în 2018 părea că are şanse mici la o continuare. Lara Croft îşi va continua însă aventurile pe marele ecran, scrie Deadline.com, cu aceeaşi Alicia Vikander în rol principal.

Potrivit site-ului, MGM şi Warner Bros. au numit-o pe Amy Jump noua scenaristă a peliculei. Numele ei se leagă de filmele High-Rise (cu Tom Hiddleston) şi Free Fire (în care joacă Brie Larson şi Armie Hammer).

În regia lui Roar Uthaug, primul Tomb Raider a avut încasări totale de 294 milioane de dolari la un buget de producţie de 94 milioane de dolari. Se pare că cei de la GK Films, compania producătoare, au fost convinşi să facă sequel-ul datorită încasărilor mari obţinute în afara Statelor Unite. Deşi Alicia Vikander a fost, în mare parte, apreciată pentru felul în care a interpretat-o pe Lara, mulţi au considerat că pelicula nu s-a ridicat la nivelul aşteptat pentru un film de acţiune.

Câştigătoare de Oscar pentru rolul secundar din The Danish Girl, Vikander (Ex Machina, The Man From U.N.C.L.E., The Light Between Oceans, Tulip Fever) va apărea în rolul tinerei Gloria Steinem în The Glorias: A Life on the Road, film inspirat din viaţa celebrei activiste pentru drepturile femeilor.

Exploreaza subiecte similare:

Tomb Raider, Alicia Vikander, Amy Jump, Roar Uthaug, Tom Hiddleston, Brie Larson, Armie Hammer, Free Fire, High-Rise

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 15 aprilie 2019 18:44
"Încasările mari obţinute de primul film în afara Statelor Unite au convins compania producătoare să dea undă verde sequel-ului.
Cu performanţe modeste la box office, filmul Tomb Raider lansat în 2018 părea că are şanse mici la o continuare."
pai...ori sunt incasarile mari. ori sunt modeste? :))))

cavallioty pe 15 aprilie 2019 20:56
modeste in SUA, si modeste international, 216 mil nu stiu daca se poate considera incasari mari avand in vedere bugetul filmului,astia se imbata cu apa rece,probabil o sa fie filmat in china si plin de chinezi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells