Alien 5 nu va interfera cu seria Prometheus, ne asigură Neill Blomkamp

de Cristina Grigore în 24 Mar 2015
„Există o mulţime de lucruri ce lipsesc din serie pe care eu, ca fan, doresc să le văd”, a arătat însă cineastul

Studiourile 20th Century Fox au anunţat recent un nou film din seria Alien – pe lângă continuarea lui Prometheus – şi l-au pus la cârma acestuia pe regizorul lui District 9 şi Chappie, Neill Blomkamp.

Cineastul a mai declarat anterior că acţiunea noului film va avea loc după cea din Aliens, al lui James Cameron. Într-un interviu acordat recent revistei Empire, el a ţinut să confirme faptul că Alien 5 nu se va amesteca cu ceea ce pregăteşte Ridley Scott pentru Prometheus. „Am avut grijă să modific singurul lucru despre care Ridley Scott credea că zdruncina puţin seria Prometheus”, a explicat regizorul.

Blomkamp a ţinut să spună că s-a ales deja titlul noului film Alien, însă deocamdată nu poate fi dezvăluit. „Este de-a dreptul îndrăzneţ, însă ar dezvălui prea multe acum”, a arătat el. Referitor la poveste, cineastul a menţionat: „Direcţia în care s-a mers după Aliens, pentru mine, ca fan, a fost greşită”. Noul film va fi „tripletul celorlalte două”. „Există o mulţime de lucruri ce lipsesc din serie pe care eu, ca fan, doresc să le văd”, a mai punctat Blomkamp.

Exploreaza subiecte similare:

Neill Blomkamp, Prometheus, Aliens

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 24 martie 2015 09:54
Sa speram ca nu va interfera cu Prometheus ;) , oricum de abia astept sa apara pentru ca am fost si sunt fan Alien ;)
Costirik pe 24 martie 2015 13:32
Mai bine, nu?! Sa deschida sute de universuri Alien fara nici o legatura..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells