Amber Tamblyn, rasfatata de la Hollywood

de Cristina Popov (Joe) în 5 Oct 2006
Amber Tamblyn, rasfatata de la Hollywood
In fiecare marti si miercuri, de la ora 20:20, la Pro Cinema, Amber Tamblyn da viata unui personaj straniu: Joan din Arcadia. Nascuta intr-o familie obisnuita, tanara Joan primeste o misiune mai mult decat neobitnuita de la Dumnezeu insusi: aceea de a-i ajuta pe toti oamenii din jurul ei. Daca in serial Amber are de interpretat un personaj iesit din comun, in realitate protagonista serialului Joan din Arcadia este o fata cat se poate de normala.
Ca orice tanara care abia a depasit adolescenta, Amber are pe genunchi  un tatuaj care infatiseaza o zana, rontaie cu placere si la orice ora chipsuri sI recunoaste ca, de multe ori si-a mintit parintii pentru a scapa de incurcaturi. Spre exemplu, pentru a-sI pune un cercel in buric, Amber a apelat la ajutorul unui barbat care dormea pe strada sI l-a convins sa se dea drept tatal ei, pentru a putea sa-sI faca piercingul. Dupa ce incizia s-a infectat, actrita a trebuit sa recunoasca adevarul in fata parintilor ei. De altfel, aceasta intamplare din viata lui Amber a inspirat si un episod din serialul Joan din Arcadia.
Actrita sufera de arachnofobie, deci vederea unui pajanjen ii provoaca o teama patologica, insa nu are nici o problema cu sobolanii, pe care chiar ii place. Iar daca n-ar fi devenit actrita, ar fi fost cu siguranta dansatoare. Din acest punct de vedere, viata lui Amber Tamblyn nu are nimic neobisnuit. Neobisnuita este insa cariera tinerei actrite, care a suit pe scena de la cinci ani. Nici nu terminase bine gimnaziul sI jucase deja in 13 piese, iar urmatoarea oprire a fost direct la Hollywood. Pe care l-a cucerit imediat ce-a ajuns acolo.
Pentru rolul din Joan din Arcadia,  Amber a fost nominalizata la premiile Globul de Aur sI Grammy, devenind una dintre cele mai tinere actrite care au primit aceste distinctii. Amber Tamblyn mai poate fi vazuta in serialele Disparuti fara urma sI CSI: Miami, iar in prezent lucreaza la trei filme. Amber Tamblyn se misca repede sI asta datorita filozofiei ei de viata:

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells