Americanii refac El secreto de sus ojos

de Ştefan Dobroiu în 7 Oct 2010
Americanii refac El secreto de sus ojos

În urmă cu un deceniu, succesele non-americane aveau de aşteptat ani în şir pentru a avea parte de un remake în Statele Unite. Acum iată că durata până la "traducere" este din ce în ce mai scurtă, uneori de doar un an.

După ce Låt den rätte komma a luat prin surprindere festivalurile în 2008 şi a fost refăcut de Matt Reeves în 2010, iată că a venit rândul câştigătorului Oscarului pentru film străin de anul acesta, co-producţia hispano-argentiniană El secreto de sus ojos.

Câştigător-surpriză la Oscaruri (atenţie, concura cu Un profet şi Panglica albă), Secretul ne întoarce câteva decenii în trecut, când în cariera procurorului Benjamín Esposito (Ricardo Darín) apare un caz aparent imposibil de rezolvat. Uciderea unei tinere femei şi drama soţului acesteia îl obsedează peste ani pe Banjamin, acesta hotărându-se, o dată ieşit la pensie, să scrie un roman despre caz. Iniţiativa lui îl va duce la descoperirea a noi dovezi...

Billy Ray (Breach, Shattered Glass) se ocupă de regie, iar Juan José Campanella, regizorul originalului, va fi producător executiv.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sabinalin pe 28 septembrie 2011 17:41
N-are cum sa fie la fel de bun!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells