Andreea Marin si Stefan Banica pe marile ecrane, din martie (vezi video)

de Gloria Sauciuc în 21 Ian 2009
Andreea Marin si Stefan Banica pe marile ecrane, din martie (vezi video)

"A Beautiful Life", lungmetrajul argentinianului Alejandro Chomski, lansat in luna mai a anului trecut la Cannes, film in care Andreea Marin si Stefan Banica interpreteaza roluri secundare, va intra in cinematografele de la noi la inceputul lunii martie, conform datelor de la distribuitorul in Romania al productiei, New Films.

Linistea care s-a asternut dupa lansarea filmului si distribuirea a doua vedete de la noi ne-a sporit si mai mult curiozitatea fata de productia lui Chomski: cum o fi aceasta drama despre doi tineri care fug de trecutul lor, in conditiile in care debutul regizorului a fost salutat cu un Condor de Argint in Argentina si "observat" la Cannes in 2003, dar - pe de alta parte - "Reggaeton"/"Feel the Noise" facut in 2007 de acelasi Chomski, pentru Sony, a fost un esec?

Marin are o secventa foarte scurta in "A Beautiful Life", ea fiind in film sefa unei bande mafiote feminine, care jefuieste echipa condusa de chinezoaica Bai Ling ("The Crow", "Lost", "Sky Captain and the World of Tomorrow"). Vedeta de televiziune poarta un corset negru, fiind la fel de dura si sexy precum protagonista lui Olivier Assayas din Boarding Gate. Ce nu mi-a placut este miscarea scenica: Marin trebuie sa treaca prin spatele a trei personaje cautand ceva in poseta, evident neavand cum sa scoata teancurile de bancnote. Momentul mi se pare, cu totul, filmat destul de prost (vezi video). Banica interpreteaza si el un mafiot, aflat insa in cardasie cu Ling (foto).

Protagonistii filmului "A Beautiful Life" sunt actrita Angela Sarafyan, in varsta de 25 de ani, dar cu un look de adolescenta (cu roluri preponderent in filme de televiziune) si Jesse Garcia, laureat al ALMA Awards in 2007, plus o prezenta constanta la Festivalul de Film de la Sundance. "A Beautiful Life

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells