Angelina Jolie a primit ameninţări pentru In the Land of Blood and Honey

de Cristina Grigore în 17 Feb 2012
Angelina Jolie a primit ameninţări pentru In the Land of Blood and Honey

Debutul regizoral al Angelinei Jolie, In the Land of Blood and Honey, a fost proiectat în cea de-a treia zi a Festivalului de Film de la Berlin (11 februarie) şi i-a adus actriţei trecută în spatele camerelor de filmat premiul Cinema for Peace. Lansarea filmului la Sarajevo, câteva zile mai târziu, a adus la premieră peste 5.000 de persoane şi i-a oferit lui Jolie alte momente emoţionante. Într-un interviu acordat The Guardian, ea dezvăluie însă că acestea au fost tulburate de unele ameninţări adresate atât ei, cât şi actorilor din film, odată cu proiecţia de la Berlin.

„Mi s-au adresat unele lucruri, altele au fost postate online”, a declarat Jolie. „Actorii… nu mi s-au plâns până acum în legătură cu aceste ameninţări, dar am aflat de la alte persoane ce s-a întâmplat. Unuia dintre actori i-au fost sparte geamurile de la maşină, iar altuia i s-a intrat ilegal pe telefon, de unde au fost trimise mesaje ce spuneau că posesorul acestuia a fost rănit”.

„A fost înfricoşător să aflu că cineva poate gândi în asemenea termeni”, a mărturisit Jolie. Ea le-a spus actorilor din In the Land of Blood and Honey prezenţi alături de ea la premiera din Sarajevo că, dacă doresc, pot părăsi capitala, însă nici unul dintre ei nu a dat curs sugestiei. Planul de a prezenta filmul şi în capitala Serbiei, Belgrad, a fost momentan abandonat de actriţă, care a negat totuşi ideea că a luat această decizie din cauza ameninţărilor recente.

„Nu ameninţările fizice au fost cele care m-au deranjat, pentru că am fost în atâtea ţări diferite şi am primit tot felul de ameninţări; spre exemplu, în Afganistan, unde mi-am susţinut fățiș punctul de vedere. Totuşi… cu un asemenea film, nu vrei să te laşi folosit, mai ales într-un an electoral, când oamenii critică filmul fără să-l fi văzut şi încearcă să incite la atacuri şi violenţă”.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihai19geniu pe 17 februarie 2012 17:43
bv ei ca are curaj sa faca asa un film;bv Angelina
xerses pe 17 februarie 2012 18:46
Normal ca nu-i prea place sa fie amenintata....
signet pe 18 februarie 2012 05:04
Normal ca unora nu prea le place sa li se spuna adevarul in fata - si atunci recurg la asemenea gesturi cu care-si mai linistesc putin complexul de inferioritate... numai ca Angie nu se lasa intimidata de prosti(i)...
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2012 14:04
alta publicitate pentru film ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells