Anne Hathaway va fi protagonista unei captivante miniserii TV

de Cristina Grigore în 19 Aug 2015
„Este o poveste incredibilă, ce te cucereşte iremediabil”, a menţionat unul dintre producători, Mark Gordon

Fosta Catwoman şi starul lui Les Miserables - ce i-a adus, în 2013, premiul Oscar - Anne Hathaway, şi-a ales ca viitor proiect The Ambassador’s Wife, adaptarea pentru televiziune a romanului semnat de Jennifer Steil. Potrivit The Wrap.com, actriţa va fi protagonista şi producătoarea acestei miniserii, ce nu a fost încă adjudecată de o reţea TV.

The Ambassador’s Wife, volum lansat chiar luna trecută, este o poveste inspirată din mariajul autoarei cu ambasadorul Marii Britanii în Yemen, Timothy Torlot. În 2010, Torlot a fost ţinta unui atac cu bombă sinucigaş. După atac, soţia şi fiica diplomatului au fost transferate în Iordania, pentru protecţie, până la finalul mandatului lui Torlot.

În roman, soţia ambasadorului, Miranda, duce o viaţă confortabilă, însă destul de retrasă. Este înconjurată mereu de echipe de securitate – până când este răpită. Romanul explorează limitele până care Miranda şi soţul ei sunt dispuşi să meargă pentru a fi din nou împreună.

„Este o poveste incredibilă, ce te cucereşte iremediabil şi cu care rezonezi datorită imaginior şi titlurilor din ştirile de astăzi”, a menţionat unul dintre producătorii viitorului serial, Mark Gordon.

Exploreaza subiecte similare:

Anne Hathaway, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 19 august 2015 11:53
Anne Hathaway e o actrita buna .Ma bucur ca o sa joace si in miniseri tv , altfel risca sa isi compromita cariera (nu si buzunarul) , cu aparitiile din atatea blockbustere
Costirik pe 19 august 2015 17:06
Nu te mai bucura atata, nu cred ca o sa joace scene nud:)))
cosmin742000 pe 19 august 2015 22:30
de ce , numai de senele cu nuduri "imbracate in pielea goala" te uiti tu?Sa stii ca nu toti oamenii , (ma rog , oamenii ), sunt la fel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells