Anthony Hopkins, în prima imagine din Solace

de Cristina Grigore în 15 Iul 2013
În acest thriller cu elemente de mister, veteranul actor joacă rolul unui specialist în paranormal

Solace, noul thriller ce îl are în rol principal pe Sir Anthony Hopkins, a publicat prima imagine oficială, obţinută exclusiv de către TheHollywoodReporter.com. Pelicula şi-a început filmările la începutul verii în Atlanta, Statele Unite, şi îi mai are în distribuţie pe Jeffrey Dean Morgan, Colin Farrell şi Abbie Cornish.

În film, Hopkins joacă rolul unui specialist în paranormal orientat pe aflarea criminalilor, pe care cei de la FBI îl conving să renunţe la anii pensionării şi să îi ajute să rezolve o serie de crime bizare şi înfiorătoare executate de un criminal în serie (Farrell), posesor al unor puteri supranaturale.

Solace îl are în scaunul regizoral pe Afonso Poyart, ce lucrează pe un scenariu imaginat de Ted Griffin (Ocean's Eleven), James Vanderbilt (The Amazing Spider-Man), şi Peter Morgan (The Queen). O dată de lansare a filmului nu a fost încă stabilită.

 

Exploreaza subiecte similare:

Solace, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan, Colin Farrell, Abbie Cornish, Afonso Poyart, Ted Griffin, James Vanderbilt, Peter Morgan, Ocean's Eleven, The Amazing Spider-Man, The Queen, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells