Aquaman 2 a fost confirmat oficial. Va fi imaginat de unul dintre scenariştii primului film

de Cristina Grigore în 13 Feb 2019
Regizorul primului film, James Wan, nu a dat semne că ar dori să revină la cârma sequel-ului

Lucrul la un nou film Aquaman a fost oficial demarat, scrie TheHollywoodReporter.com. Co-scenaristul peliculei originale, David Leslie Johnson-McGoldrick, a semnat o nouă colaborare cu Warner Bros., însă nu şi regizorul James Wan, care, potrivit publicaţiei, a ţinut studioul în expectativă mai bine de două luni, pentru că nu a dat semne că doreşte să revină la cârma sequel-ului. Momentan, Wan are doar rol de producător al lui Aquaman 2.

Din filmografia lui Johnson-McGoldrick fac parte titluri precum Wrath of the Titans şi The Conjuring 2, film regizat tot de James Wan. Scenaristul lucrează acum la The Conjuring 3.

Pelicula Aquaman a avut un succes uriaş la box office. Cu 1,12 miliarde de dolari obţinute în toată lumea, a devenit cea mai de succes ecranizare a benzilor desenate DC Comics şi al doilea cel mai productiv film al Warner Bros. Criticii nu au fost însă la fel de entuziasmaţi de film precum publicul, dovadă stând rating-ul de doar 65 de procente de pe RottenTomatoes.com şi scorul de 55 de puncte obţinut pe Metascore.com.

Warner Bros. a confirmat recent şi un spin-off al lui Aquaman, horror-ul The Trench, inspirat de monştrii din adâncuri pe care supereroul trebuie să îi înfrunte pentru a ajunge la tridentul ce-i va valida poziţia de lider al Atlantidei.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 14 februarie 2019 09:31
cand vad mentiunea "criticilor" cand e vorba de blockbustere ma apuca rasul: desi ambele filme au subiect relativ asemanator, Black Panther a fost mult mai slab, desi criticii au dat note mai bune, suferind mult de tot la chimia personajelor si a scenelor de actiune

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells