Armie Hammer, într-un thriller psihologic

de Cristina Grigore în 3 Mai 2011
Armie Hammer, într-un thriller psihologic

O serie de proiecte importante s-au adunat în programul de lucru al lui Armie Hammer, ajuns în atenţia tuturor după rolul dublu din Reţeaua de socializare. Va juca alături de Johnny Depp în The Lone Ranger, de Julia Roberts şi Lily Collins în The Brothers Grimm: Snow White, dar va fi şi protagonistul lui 2:22, un captivant thriller psihologic.

Ştirea a fost preluată de site-ul The Wrap, ce ne prezintă şi sinopsisul filmului. Actorul de 24 de ani va juca rolul unui controlor de trafic aerian, care evită în ultimul moment o coliziune între două avioane de pasageri după ce este îi este distrasă atenţia de o lumină misterioasă apărută la ora 2:22. 

O serie de alte coincidenţe legate de aceeaşi oră au loc, iar Dylan (Hammer) ajunge astfel să facă cunoştinţă cu Sarah, o misterioasă femeie de care se simte atras în mod inexplicabil. Povestea se complică odată cu descoperirea unei poveşti de dragoste şi a unei crime duble din trecut, în care au fost implicaţi şi cei doi.

„De când am citit prima dată scenariul, mi-am dat seama că 2:22 este genul de proiect extrem de rar; este vorba de un film unde imaginea contează foarte mult, se bazează mult pe mister, solicitând intuiţia publicului şi-i oferă acestuia o călătorie intensă de la început şi până la sfârşit”, a declarat Hammer.

Paul Currie va regiza, după un scenariu original scris de Todd Stein şi Nathan Parker. Filmările încep în această toamnă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2011 17:00
la ce prestatie a avut in "The Social Network" , cred ca ar trebui sa aiba mai multe cereri!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells