Arnold Schwarzenegger a fost agresat la un eveniment sportiv din Africa de Sud

de Gloria Sauciuc în 19 Mai 2019
Agenţii de pază l-au imobilizat şi reţinut pe bărbat

Arnold Schwarzenegger a fost agresat, sâmbătă, în timpul vizitei sale în Africa de Sud. Actorul de 71 de ani şi fost guvernator al Californiei era în ţară pentru Arnold Classic Africa, un eveniment polisportiv ţinut anual, în mai, la Johannesburg.

În filmare, Schwarzenegger stă la marginea pistei urmărind un concurs de sărit coarda şi filmând cu telefonul. Atunci când se întoarce pentru a-i înmâna altcuiva telefonul, un bărbat vine alergând şi îl loveşte în spate cu picioarele, din săritură, pe fostul guvernator al Californiei. Agenţii de pază l-au imobilizat şi reţinut pe bărbat.

Schwarzenegger s-a adresat ulterior mulţimii şi a asigurat pe toată lumea că e bine. „Mulţumesc de grijă, nu sunt motive de îngrijorare. Credeam că m-a îmbrâncit mulţimea, ceea ce se mai întâmplă. Mi-am dat seama că mi-a dat cu şutul în spate când am vazut filmarea. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt înregistrarea”, scria el pe Twitter.

Schwarzenegger a rugat fanii să nu dea atenţie agresorului, punând la dispoziţie acestora înregistrări cu atleţii pe care fanii să le share-uiască. Iată clipul, cu agresorul la minutul 0.58:

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells