Arnold Schwarzenegger confirmă sequel-ul lui The Running Man

de Cristina Grigore în 19 Nov 2014
Cu toate acestea, ideea unei continuări nu este lipsită de riscuri

Revenirea la actorie a lui Arnold Schwarzenegger a însemnat şi producţii noi, dar şi relansări ale francizelor sale de succes. Starul lucrează acum la Terminator: Genisys şi se pregătește pentru continuările lui Conan şi Twins. Potrivit DigitalSpy.com, încă un sequel se adaugă orarului său: Running Man.

Iată ce a declarat actorul într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri la care a participat în week-end, într-o vizită în Marea Britanie: „Mă onorează invitaţia de a reveni în aceste francize, după atâţia ani. Este incitant… Se face şi un sequel Twins, ce va fi intitulat Tripletes, am citit deja prima variantă de scenariu. Sunt deja discuţii legate de nou film Running Man şi înseamnă foarte mult pentru mine această oportunitate… [Trebuie să fiu în formă pentru aceste filme] aşa că am revenit la bodybuilding. Sunt obişnuit cu antrenamentul cardio zilnic. Sunt încă în formă bună, fac faţă scenelor de acţiune şi am energia necesară pentru aceste filmări”, a declarat actorul.

Adaptarea din 1987 a lui The Running Man – după romanul lui Stephen King – își desfășoară acțiunea în jurul anului 2018, astfel încât va fi interesant de văzut cum vor aborda scenariștii ideea sequel-ului. Potrivit ScreenCrush.com, o variantă ar fi ca noul film să fie mai degrabă un remake, cu Schwarzenegger în rolul nu al infractorului Ben Richards, care trebuie să își obțină iertarea în cadrul unui violent show TV, ci în cel al sadicului prezentator al emisiunii, Richard Dawson.

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger, The Running Man, stephen king, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 19 noiembrie 2014 18:24
Cea mai buna solutie ar fi o continuare, nu un remake, mai ales cu Arnold in rolul prezentatorului. Asta ar fi prostie. Parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells