Ashton Kutcher râvneşte la Jennifer Aniston

de Cristina Grigore în 22 Feb 2011
Ashton Kutcher râvneşte la Jennifer Aniston

Deşi căsătorit cu Demi Moore, Ashton Kutcher nu s-ar da la o parte din calea lui Jennifer Aniston. Actriţa din Friends i-a căzut cu tronc junelui Asthton încă dinainte să ajungă celebru la Hollywood şi, potrivit theredcarpet.com, încă îşi mai doreşte să obţină o întâlnire cu aceasta.

Mai ales că ar dori, totuşi, să câştige pariul încheiat cu un fost coleg de liceu pe când avea 17 ani. Kutcher a pus atunci la bătaie 1000 de dolari, însă prima încercare de a-l câştiga a fost sortită eșecului. „În urmă cu cinci ani chiar m-am întâlnit cu Brad Pitt şi i-am cerut permisiunea de a-i da întâlnire soţiei lui. El a fost grozav, căci mi-a zis ‘Încearcă’, aşa că am întrebat-o, însă ea m-a refuzat”, a povestit actorul într-o emisiune de divertisment a BBC America.

Actorul speră totuşi să câştige: „Acum suntem prieteni, aşa că tot sunt şanse ca [întâlnirea] să se întâmple, dar acum trebuie să cer permisiunea lui Demi şi nu ştiu cum să aduc în discuţie acest subiect faţă de soţie…”, a mai adăugat el.

Kutcher, în vârstă de 33 de ani, s-a declarat însă mândru de cei opt ani de când se află alături de actuala sa parteneră de viaţă, Demi (48 de ani), cu care s-a căsătorit în 2005. „Au trecut opt ani, dar asta înseamnă 81 de ani la Hollywood, aşa că merit nişte puncte bonus pentru asta” a glumit actorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 22 februarie 2011 18:10
mi se pare mie sau lu Ashton Kutcher ii plac femeile in varsta....? in fine asta nu este o stire de cinemagia dar in fine...
Radan pe 22 februarie 2011 22:19
posibil :))
cristina pe 14 martie 2011 13:14
E un tip super Ashton. Arata foarte bine
nustiudastae pe 5 aprilie 2011 01:58
babofil trist :(
Scorpya-Forever pe 16 mai 2011 15:19
Este un dulce....iar daca este fericit cu Demi...gura lumii sa-si vada de treaba lor:D
AimeeLov pe 27 august 2011 15:50
Un actor foarte bun si probabil afirmatiile au fost facute in gluma...
Mama ce diferenta de varsta este intre el si Demi:))
15 ani...o viata de om...
Putea sa fie fisu :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells