Ben Affleck a scris deja scenariul pentru un nou film Batman

de Cristina Grigore în 31 Mar 2016
Apreciat pentru interpretarea din Batman v Superman, starul va continua să poarte Pelerina Neagră

Ales să îl interpreteze pe Batman în filmul aşteptat de fanii Marvel şi DC Comics, Batman V Superman: Dawn of Justice, Ben Affleck nu pune în cui pelerina neagră a supereroului. El va continua să îmbrace costumul acestuia în viitoarele adaptări DC Comics. Citat de revista Times, Patrick Whitesell, unul dintre reprezentanţii lui Affleck, a confirmat şi faptul că acesta are deja pregătit un scenariu pentru o nouă serie de aventuri individuale marca Batman.

„În contractul său mai apar şi filmele Justice League, lansat în două părţi… Există deja şi un scenariu, scris de el,  legat strict de Batman, o idee extrem de ofertantă, ce îi oferă o altă oportunitate de a-l juca pe supererou”,  a declarat acesta.

Starul are însă de terminat mai întâi filmările dramei poliţiste Live by Night, la care este protagonist, scenarist şi regizor.

„Tind să mă dedic pe rând câte unui film. Aşa că, atunci când voi termina cu acest film, mă voi concentra pe viitorul meu proiect”, a declarat Affleck, care va avea o scurtă apariţie, drept Batman, şi în Suicide Squad, programat pentru lansare pe 5 august.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Batman V Superman: Dawn of Justice, The Justice League Part One, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells