Ben Affleck promite „o poveste originală” pentru noul film Batman

de Cristina Grigore în 3 Iun 2016
Will Smith s-ar putea alătura Cavalerului Negru în film, reluându-şi partitura din Suicide Squad - Deadshot

Un film Batman de sine stătător se afla probabil în planul de extindere a Universului Cinematografic DC încă dinaintea lansării lui Batman v Superman, iar faptul că fanii şi criticii au apreciat prestaţia lui Affleck drept Batman a fost un motiv în plus ca noile aventuri ale lui Batman să intre în producţie. Aşteptat cu interes, noul film Batman anunţat nu şi-a dezvăluit până acum modul de abordare al poveştii, însă, de unde mulţi se aşteptau la o banală poveste legată de anii de început, iată că regizorul şi protagonistul Ben Affleck promite ceva mai mult – „o poveste originală”.

Într-un interviu acordat unui site de film argentinian, preluat de HeroicHollywood.com, Affleck a declarat: „Cred că, într-un fel, voi face ceea ce a făcut şi Zack [Snyder] cu Batman v Superman, adică voi împrumuta unele lucruri din benzile desenate, însă le voi încorpora într-o poveste originală. Nu vreau ca fanii să ghicească deja în ce direcţie o va lua scenariul, să fie ceva familiar, dar voi prelua unele elemente foarte reuşite, aşa cum s-a mai făcut până acum.”

În distribuţia filmului l-am putea regăsi pe Will Smith, care va îmbrăca din nou costumul lui Deadshot, după apariţia din Suicide Squad.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, actor, Will Smith, Suicide Squad, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 4 iunie 2016 02:21
Ştim că Ben Affleck va mai juca până atunci în mult-aşteptatul film "Brigada Sinucigaşilor", apoi "The Accountant" şi "Live by Night" (unde este şi regizor, ăsta o să fie un film superb, cum au fost şi: "Gone Baby Gone", "Oraşul/The Town", ARGO).
adrian_take pe 19 iunie 2016 22:53
Am vazut Batman vs Superman:Dawn of Justice de patru ori pina acum.M-am uitat a treia oara la Man of Steel si am revazut trilogia Batman cu Christian Bale a opta oara.

Justice League 1 si 2 clar continua povestea din Batman vs Superman.Cam neclara pentru mine prezenta lui Batman in filmul Suicide Squad in sensul ca nu stiu daca actiunea se intimpla inainte de Batman vs Superman.

S-a confirmat oficial un film Batman unde Ben Affleck nu va fi doar Batman ci si producator,scenarist si regizor.E foarte interesant acest lucru.

Ar putea fi inceputul unei noi trilogii Batman daca filmul are succes pentru ca se mai pot face doua filme banuiesc eu.

Din ce se spune actiunea acestui Batman se va intimpla cu zece ani inainte de evenimentele din Batman vs Superman povestind momentul disparitiei lui Robin ori cam asa ceva.

Deduc de aici ca nu vor sa faca o serie Batman cu inceputurile lui Batman pentru ca seria cu Christian Bale este prea proaspata si buna pentru a incerca s-o elimine din peisaj.

Motiv pentru care intr-un anume fel filmul Batman regizat de Affleck cu putin efort de imaginatie poate fi considerat un fel de Batman 4.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells