Black Adam nu va ocoli violenţa, asigură producătorul filmului

de Cristina Grigore în 29 Aug 2018
Hiram Garcia oferă detalii în legătură cu stadiul producţiei în care Dwayne Johnson va avea rol central

Noi detalii legate de producţia filmului Black Adam, cu Dwayne Johnson în rol central, au fost oferite de către producătorul Hiram Garcia, una dintre figurile cheie ale companiei lui „The Rock”, Seven Bucks Production, şi unul dintre vechii colaboratori ai starului.

Într-un interviu preluat de Movieweb.com, Garcia a dat asigurări că filmul este în dezvoltare şi va fi realizat. „Suntem concentraţi pe scenariu acum şi totul merge foarte bine. Suntem satisfăcuţi de povestea creată. A face un film cu supereroi a fost dintotdeauna visul meu”, a spus producătorul.

Totodată, el a menţionat şi faptul că scenariul nu va îndulci în vreun fel atitudinea lui Black Adam: „Vorbesc precum un fan al personajului şi vă spun că îl veţi vedea acţionând exact aşa cum vă imaginaţi că o va face. Mai ales că nu este genul de cercetaş, de tip care să urmeze regulile. Este tipul acela pe care, dacă l-ai păcălit, îţi smulge capul şi apoi trece la următorul vinovat”.

Dwayne Johnson este de mai multă vreme ataşat personajului Black Adam, iar planul original al realizatorilor a fost de a-l include ca villain în Shazam! (în care protagonist este Zachary Levi). Garcia a explicat că, ulterior, s-a considerat că ar fi mult mai bine dacă fiecare personaj ar avea înainte câte o aventură de sine stătătoare. „Ne-am dat seama că ambele personaje sunt speciale şi că nu le-am putea dezvolta cum ar merita dacă le-am înghesui în acelaşi film”.

Black Adam rămâne, aşadar, în programul de lucru al lui Dwayne Johnson, însă cu un mare semn de întrebare în dreptul datei de lansare. Starul filmează acum Jungle Cruise, apoi va trece la spin-off-ul Fast and Furious, Hobbs and Shaw, după care trebuie să le facă loc în program lui Jumanji 3 şi thriller-ului Red Notice.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson

Alte știri din cinema

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?

Ar trebui să le despartă o prăpastie, dar reuşesc să construiască o punte

De ce Furiosa e atât de supărată: un motan o întrece în popularitate!

Animaţia Garfield a fost văzută de mai mulţi români decât super-blockbusterul lansat la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 29 august 2018 19:22
Asteptam cu incredere acest film de la care ne dorim sa fie plin de actiune si suspans, asa cum dealtfel sunt mai toate personajele interpretate de actorul Dwayne Johnson.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells