Bond 24, amânat pentru includerea unor replici mai amuzante

de Cristina Grigore în 30 Iun 2014
Agentul 007, Miss Monneypenny și M. vor schimba replici mult mai „condimentate” în Bond 24

Publicația The Daily Mail anunță că doi dintre scenariștii unor producții anterioare Bond, Neal Purvis și Robert Wade, au fost angajați să rescrie unele părți ale scenariului lui Bond 24, imaginat de către John Logan.

Conform surselor citate de publicație, realizatorii vor să obțină astfel o mai bună interacțiune între Bond, Miss Moneypenny (Naomie Harris) și M. (Ralph Fiennes), care să aibă la bază un dialog ceva mai amuzant, mai plin de viață. În urma acestei decizii, începerea filmărilor pentru continuarea lui Skyfall  a fost amânată cu două luni, producția urmând acum să înceapă în luna decembrie.

La cârma lui Bond 24 va reveni Sam Mendes. Ultimele știri ale site-urilor de profil îl dau ca preferat al studiourilor în rolul antagonistului pe Chiwetel Ejiofor. Lansarea filmului pe marile noastre ecrane va avea loc pe 23 octombrie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Bond 24, John Logan, Neal Purvis, Robert Wade, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Sam Mendes, Chiwetel Ejiofor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 30 iunie 2014 14:58
De unde replici amuzante intr-un film 007 ?Totul e amuzant intr-un film Bond : de la replicile prin care suntem luati de prosti , pana la (d)efecte speciale.Mie imi vine sa rad si de cei care se duc sa vada asa ceva , dar ,ma rog , fiecare cu gustul lui.
FeaR pe 1 iulie 2014 08:31
A devenit serial deja :-j

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells