Bond si vampirii danseaza pe vrajile lui Harry Potter

de Stefan Dobroiu în 22 Aug 2008
Bond si vampirii danseaza pe vrajile lui Harry Potter

Amanarea premierei lui Harry Potter si Printul Semipur in iulie 2009 a produs cateva schimbari in programul cinematografelor din luna noiembrie. Astfel, in locul vrajitorasului adolescent a pasit Twilight, un thriller cu vampiri tot adolescenti. Nici James Bond nu a stat degeaba: premiera celui de-al 22-lea film al seriei, regizat de Marc Forster, va avea loc cu o saptamana mai tarziu fata de data anuntata initial, probabil pentru a profita cat mai mult de mini-vacanta de Ziua Recunostintei.

Twilight, ecranizare a unei serii de bestseller-e scrise de Stephenie Meyers, este cu siguranta cel mai asteptat film cu adolescenti al anului (acum, cand stim ca Harry Potter isi va arunca vrajile in stanga si-n dreapta de-abia in iulie 2009). Protagonista este Isabella, o pustoaica de 17 ani care se muta intr-o mic orasel american pentru a locui cu tatal sau. Atrasa de un misterios coleg de clasa, Isabella descopera in curand ca acesta este un vampir in varsta de peste o suta de ani. Pana unde va lupta Isabella pentru dragostea ei interzisa?

Distribuitorii romani ne asigura ca data de lansare a filmului Quantum of Solace nu s-a modificat, noile aventuri ale lui James Bond putand fi vazute in Romania cu incepere din 7 noiembrie. Oare il vom vedea Daniel Craig inaintea americanilor?

Taguri:  Marc Forster

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 19:50
Era cel mai renumit film, cred ca oricine se astepta ca Harry Potter sa domine box-office-ul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells