Bong Joon Ho a încheiat primele scenarii de după Parasite și a dezvăluit detalii

de Marina Florea în 1 Apr 2021
În pandemie putem să ne familiarizăm cu filmele acestui important regizor

Succesul lui Parasite nu numai că a subliniat forța cinematografului sud-corean ca un întreg, a însemnat și faptul că tot mai multă lume a avut acces la o colecție de filme semnate Bong Joon Ho prin care vor putea răsfoi în timpul carantinei.

Chiar dacă nu toți spectatorii sunt sensibili la valoarea unui film precum Memories of Murder sau Mother, putem anticipa că viitorul proiect al lui Bong are șanse la premii, ținând cont de vestea că a terminat de scris unul dintre cele două scenarii la care lucra.

Regizorul a dezvăluit ca „a finalizat unul dintre ele săptămâna trecută” și că „simte că își împarte creierul în jumătatea stângă și cea dreaptă scriind aceste două scenarii”. Bong a continuat declarând ca primul scenariu este un film coreean „plasat la Seul și care are elemente unice de horror și de acțiune. E greu de definit un gen anume al filmelor mele...”

Despre cel de-al doilea film, regizorul sustine că acesta va fi în engleză și „este o dramă inspirată dintr-un eveniment real întâmplat în 2016. Desigur, nu voi ști până nu închei scenariul, dar va fi plasat jumătate în Anglia, jumătate în Statele Unite...”

Într-adevăr, nu este mult, însă aceste dezvăluiri sunt suficiente ca sa vă trezească interesul asupra noului proiect al regizorului de Oscar.

Exploreaza subiecte similare:

Parasite, Bong Joon Ho, Memories of Murder

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells