Brad Pitt a fost plătit cu o cafea pentru apariţia în Deadpool 2

de Cristina Grigore în 24 Iul 2018
Starul a apărut drept The Vanisher în a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare”

Ryan Reynolds a dezvăluit că pentru apariţia lui Brad Pitt în cea de-a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare” preţul a fost… o cafea. E tot ce a cerut starul de 54 de ani pentru scena ultra scurtă din Deadpool 2, a spus interpretul ireverențiosului supererou, într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Tonight în cadrul San Diego Comic Con.

„Mi s-a spus că tot ce vrea pentru cameo-ul său este nişte cafea. Iar eu am întrebat «Cafea, în sensul unei francize de cafea sau…?» Şi mi s-a specificat că este vorba despre o singură ceaşcă de cafea. Iar asta a fost grozav, una dintre cele mai drăguţe chestii pe care le putea face cineva”.

Personajul rezervat lui Pitt, Vanisher, a stat ascuns  mare parte din film – faţa starului a apărut apoi pe ecran vreme de o secundă – iar Reynolds a „adorat” cât de „iresponsabilă” a fost distribuţia unui actor atât de celebru într-un rol atât de insignifiant.

Regizorul lui Deadpool 2, David Leitch, a ţinut să spună că un astfel de cameo nu ar fi mers într-un alt film; nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi existat referinţele constante ale lui Deadpool la alţi supereroi şi adresarea directă la cameră.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Brad Pitt, David Leitch, Deadpool 2

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
into_the_labyrinth pe 21 august 2018 20:41
Supertare. Acum văd ştirea asta. Pentru o bere neagră, mă ofer să apar figurant în scene de câteva secunde în filmele lui Cristi Puiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells