Brad Pitt împarte sanatoriul cu un criminal în serie

de Cristina Grigore în 22 Oct 2010
Brad Pitt împarte sanatoriul cu un criminal în serie

Paleta variată de roluri interpretate de Brad Pitt de-a lungul carierei sale s-ar putea îmbogăţi cu cel al lui Jimmy Keene, un fost jucător de fotbal american devenit traficant de droguri, a cărui poveste extraordinară a atras mulţi producători şi actori cunoscuţi de la Hollywood. Brad Pitt este unul dintre ei, scrie Cinema Blend, el dorind să producă filmul, prin compania sa Plan B, dar şi să joace rolul principal.

În cartea sa, In With the Devil, Jimmy Keene povesteşte cum a trecut de la fotbal la traficul de droguri, dar şi cum a fost închis într-un sanatoriu de maximă securitate cu un criminal în serie, cu care a trebuit să se împrietenească, pentru a-l face pe acesta să mărturisească unde a ascuns cadavrele. Înţelegerea făcută cu procurorii federali l-a scutit de cei 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri, dar i-au adus şi cea mai uimitoare experienţă a vieţii. „Dacă reuşeşti, te vom elibera. Dacă eşuezi, poţi muri”, se pare că i-au spus procurorii lui Keene despre misiunea sa. „Chiar în timp ce se întâmpla, părea că e un film”, i-a mărturisit el fratelui său după ce a ieşit din sanatoriu.

Johnny Depp, Mark Wahlberg, Leonardo DiCaprio şi Matt Damon au fost şi ei propuşi pentru acest rol, dar se pare că starul din Inglourious Basterds este cel mai aproape de a-l juca. Filmul va apărea sub sigla Paramount, care şi-a asigurat dreptul de distribuţie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Iamsaved pe 22 octombrie 2010 10:46
Suna foarte interesant,cred ca ar fi un rol bun pentru Brad Pitt,nu stiu inca daca i se potriveste dar chiar vreau sa vad daca ar face fata:)Adica ceilalti,adica cel puton Johnny Depp ar fi cam prea evident pentru rolul asta,zic eu.
flo pe 22 octombrie 2010 11:16
cum adica 'evident;? Evident ce? Ai folosit termenul gresit sau, daca nu, te rog explica-mi si mie!! eu zic c-ar fi mai potrivit Deep, e mai ....golanash, asa, e mai adaptabil rolurilor de interlopi decat Pitt, care pare mai cumintel, mai 'baiat cuminte'!
flo pe 22 octombrie 2010 11:18
Ah, sau si mai bine, Colin Farrell!
BigOvi pe 22 octombrie 2010 11:46
Rolul criminalului în serie cine îl joacă Angelina ?
kingdogg69 pe 22 octombrie 2010 13:00
Dupa ce am vazut cateva filme cu Brad Pitt in care a jucat foarte bine, acum voi oferi cate o sansa oricarui film facut de el.
Lalolica pe 22 octombrie 2010 13:51
poate va castiga si el un oscar ,chiar ar merita:)!pare intresant subiectul filmului si in general asemenea roluri sunt cele ce castiga:)!
cetateanu pe 22 octombrie 2010 14:29
Buna treaba asta dar nu cred ca va castiga Brad Pitt Oscarul pentru acest film.Dar s-ar putea sa fie un succes de box-ofice.
florinever pe 22 octombrie 2010 14:50
Sunt curios sa in vad pe Brad in rolul acesta ... e drept ca lui johnny i sar potrivi mai bine dar poate exceleaza si Brad!
scrawl pe 22 octombrie 2010 16:57
Suna interesant...
Barbaru pe 22 octombrie 2010 17:14
e da subiect super tare
Bart_Simpson pe 22 octombrie 2010 18:13
E vorba despre un fost jucator de FOTBAL AMERICAN. Desi dintre toti cei enumerati probabil ca Depp e "cel mai actor", nu prea are fizic pentru rolul asta.
danielaBe pe 22 octombrie 2010 22:57
eu astept si acel oscar care i se cuvine lui Brad Pitt. Nu stiu daca o sa fie pentru rolul asta...,dar mi se pare ceva potrivit pentru el. Sa nu uitam ca vorbim despre un fost jucator de fotbal american, asadar nu mi s-ar parea cea mai potrivita ipostaza pentru Johnny Depp.
florinever pe 23 octombrie 2010 15:36
Este drept Brad e rolul potrivit acum sa vedem ... oricum ma astept la o pelicula reusita din partea lui!
octavinspector pe 24 octombrie 2010 00:16
Uitati-va cu atentie la filmele lui Brad tinerilor.......
E super tare omul si e inca tanar.......
De abia astept filmul....

octavinspector pe 22 noiembrie 2010 23:39
Mda... Tinerilor Depp nici macar nu se apropie de Pitt pentru filmul acesta!!!

Eu unul categoric nu vad alt actor din generatia "tanara" mai bun decat Brad Pitt pentru
acest film.
Cand va aud tot stau si ma minunez...wow...macar de ati justifica si voi sau un argument ceva pentru cele spuse dar nimic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells