Bradley Cooper ar putea fi Lance Armstrong

de Cristina Grigore în 28 Ian 2013
Bradley Cooper ar putea fi Lance Armstrong

Lance Armstrong, o vedetă a ciclismului mondial, a mărturisit recent că a folosit substanțe interzise pentru a-și îmbunătăți performanțele și a domina sportul căruia i s-a dedicat. La scurtă vreme, studiourile Paramount anunțau un film despre viața sportivului, scaunul regizoral fiind oferit lui J.J. Abrams.

În cursul acestui week-end, scrie EntertainmentWeekly.com, cineastul a făcut anunțul referitor la regia lui Star Wars (care i-a revenit) și a declarat, în același interviu, că l-a ales ca protagonist al filmului biografic pe Bradley Cooper.

”Cooper mi-a trimis un e-mail și am început negocierile pentru rol”, a explicat Abrams. Între timp, actorul a făcut o declarație postului TV BBC, în care susținea că este interesat de această partitură și îl consideră pe Lance Armstrong un personaj fascinant.

Producția va avea la bază volumul Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong, care urmărește viața și activitatea sportivului vreme de un deceniu, incluzând perioada în care acesta, după ce a trecut cu brio peste o perioadă cruntă din viața sa (a fost bolnav de cancer), a reușit să câștige șapte cupe în competițiile Turul Franței, cele mai importante concursuri de ciclism din lume.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 29 ianuarie 2013 10:54
Daca ar spune adevarul ar merita... insa nu o s-o faca. Americanii sunt incapabili sa prezinte povestea asa cum a fost si pe Armstrong cum e in realitate, un om inspaimantator.
MikkaelWolfganger pe 29 ianuarie 2013 18:34
Ioi...un om inspaimantator...Dar ce a facut?Smulgea copii de la pieptul mamelor si ii devora....?
cosmin742000 pe 29 ianuarie 2013 15:01
Nu .Nu se poate Bradley Cooper ( sau fara par ) .Cati s-au apucat sa vada ciclism datorita lui Lance , atatia o sa e lase de vizionat acest superb din cauza lui Bradley Cooper.
AndreBlack pe 29 ianuarie 2013 17:17
Wow si mai fain .
SANDA45 pe 29 ianuarie 2013 18:09
bravo lui:))))
MikkaelWolfganger pe 29 ianuarie 2013 18:35
Pe mine actorul asta, ca de altfel si Downey Jr., nu o sa ma convinga niciodata...
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2013 16:34
Vom trai si vom vedea.... Desi ar fi ceva intrigant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells