Brie Larson, pe val. Viitoarea Captain Marvel va regiza un film

de Cristina Grigore în 9 Aug 2016
Pelicula se va numi Unicorn Store şi o va avea în rol central tot pe vedetă

Ascensiunea câștigătoarei de Oscar de anul acesta – pentru rolul principal din Room – nu se opreşte la blockbustere (o vom vedea în Kong: Skull Island şi în viitorul Captain Marvel). Brie Larson, noul star de la Hollywood venită din zona producţiilor independente va trece în spatele camerelor de filmat pentru comedia Unicorn Store, scrie Indiewire.com.

Filmul este un proiect mai vechi al lui Miguel Arteta (Chuk & Buck, Cedar Rapids), pe care cineastul nu a mai putut să îl realizeze din cauza altor obligaţii contractuale. Pentru rolul central cea vizată era actriţa Rebel Wilson, însă producătorii David Bernard şi Ruben Fleischer, ce au insistat în dezvoltarea producţiei, i-au oferit rolul lui Larson încă dinainte de victoria la Oscar. Actriţa se va ocupa acum şi de producţia şi regia filmului, bazat pe un scenariu original al lui Samantha McIntyre.

În centrul acţiunii se află o tânără pe nume Kit (rol ce îi va reveni, probabil, lui Larson), care se reîntoarce în casa părinţilor săi, moment în care primeşte o neobişnuită provocare – o invitaţie ce „îi va testa ideile legate de ce înseamnă cu adevărat să creşti mare”.

Larson şi-a testat abilităţile regizorale în scurtmetrajul The Arm (unde a fost co-scenarist, actor şi co-regizor), ce a câştigat premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Sundance în 2012.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, actor, Unicorn Store

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells