Bruce Willis, un star de acţiune plictisit de filmele de... acţiune

de Cristina Grigore în 14 Aug 2013
În ciuda faptului că se declară sătul de explozii şi împuşcături, actorul de 58 de ani are încă în orarul de lucru o seamă de producţii de acţiune

Sylvester Stallone l-a numit „leneş şi lacom”, iar presa a fost intrigată de lipsa sa de maniere când pentru un interviu recent de promovare a lui Red 2 a apărut în halat. Willis a declarat la un moment dat că nu-i place să acorde interviuri de promovare, iar atitudinea sa pare să aibă o explicaţie... simplă, după cum reiese dintr-un interviu preluat de publicaţia The Mirror din revista spaniolă XLS.  

Willis se declară „plictisit" şi nici măcar filmele de acţiune nu reuşesc să îl mai pună în mişcare, ori să îl captiveze. Iată ce spune actorul despre exploziile de pe platourile de filmare.  „Sunt una din părţile cele mai plictisitoare din munca mea. După ce vezi atâtea explozii, nu ţi se mai pare incitant. Ştiu că acestea sunt atrăgătoare pentru majoritatea celor din public, dar să fiu sincer, pe mine mă cam plictisesc acum”, a spus el.

„Lucrez la tot felul de filme, dar cele de acţiune sunt şi cele care generează cele mai multe încasări. Îmi place să câştig mulţi bani în acestea, dar eu particip la tot felul de producţii: de anvergură medie, mică, uriaşă, chiar şi SF-uri”. Willis a mai susţinut şi că „nu sare în sus de bucurie” atunci când îşi primeşte salariul şi că nu este  ”genul de persoană care îşi petrece toată ziua numărând banii”.

Cu toate acestea, banii au fost motivul pentru care Willis a părăsit, recent, distribuţia lui The Expendables 3, şi pentru care a fost apostrofat de Stallone. El a cerut 4 milioane de dolari, în loc de 3, cât îi fusese oferit pentru patru zile de filmare. „Plictiseala” lui Willis este nu prea este însă demonstrată de cele cinci filme de acţiune din orarul său de filmări – Sin City: A Dame to Kill For, American Assassin, Expiration şi Die Hardest. În plus, este posibil ca la un moment dat şi publicul să se plictisească de modul deficitar de interpretare al actorului, iar presa, de stilul său flegmatic, chiar ironic din cadrul interviurilor.  

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, Red 2, The Expendables 3, Sin City: A Dame to Kill For, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 14 august 2013 10:53
Asta era evident pentru toata lumea. Cred ca in toate filmele din ultimii 10 ani, Bruce Willis arata plictisit. Si da, este si lenes, nu e dispus sa se implice in vreun film... eu cand vad acum Willis pe un afis, nu am nici cel mai mic imbold sa vad filmul ala.
Theodoric pe 14 august 2013 11:07
Pai in cate filme de actiune a jucat,e si normal sa se plictiseasca
vladimir84 pe 14 august 2013 12:03
S-a cam dus vremea lui, la fel cum a apus si cea a lui Jean Claude Van Damme. Daca s-a plictisit sa renunte.
cosmin742000 pe 14 august 2013 15:38
Si pe mine ma plictisesc filmele de actiune. Eu am renuntat sa le mai vad pe cele noi de tot
kristy_cullen pe 15 august 2013 10:57
Bruce Willis juca in flme de actiune dinainte sa ma nasc eu! Normal ca s-a plictisit omul... E ca si cum ai manca aceasi mancare in fiecare zi. Cred ca este timpul sa se retraga. Eventual sa se faca regzor, ca are experienta. Sau producator cum este Stallone.
alex_il_fenomeno pe 22 august 2013 13:32
Dupa atatia ani in astfel de productii, cred ca e oarecum de inteles.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells