Catherine Zeta-Jones, într-un thriller regizat de Steven Soderbergh

de Cristina Grigore în 25 Ian 2012
Catherine Zeta-Jones, într-un thriller regizat de Steven Soderbergh

Catherine Zeta-Jones li s-a alăturat lui Blake Lively, Jude Law şi Channing Tatum în distribuţia peliculei The Side Effects, noul proiect al lui Steven Soderbergh, scrie Deadline.

Scenariul peliculei  a fost semnat de Scott Z. Burns şi o are în centru pe Emily Hawkins (Lively), care, pe măsură ce eliberarea din închisoare a soţului său se apropie, devine din ce în ce mai neliniştită. Apelează, pentru a se elibera de stres, la medicamente, însă când constantă că acestea au şi unele efecte secundare negative, cere ajutorul unui psihiatru (Law), cu care începe însă şi o relaţie. Zeta-Jones a primit partitura doctoriţei Erica Siebert, o colegă a personajului interpretat de Jude Law.

Cu toate că distribuţia este aproape finalizată, thriller-ul lui Soderbergh – al cărui buget de producţie se ridică la 30 de milioane de dolari, şi-a pierdut recent finanţatorul, studioul Anapurna Pictures. Potrivit unui reprezentant al acestuia retragerea se datorează includerii în distribuţie a lui Blake Lively; se pare că cei de la Anapurna Pictures nu au considerat-o pe aceasta capabilă să facă faţă unui rol principal.

Se pare însă The Side Effect a atras însă deja alte oferte şi va încheia în curând un contract de finanţare. În cazul în care Lively nu este pe placul studioului finanţator, înlocuitoarea sa ar putea fi aleasă dintre Rooney Mara, Michelle Williams, Imogen Poots şi Emily Blunt.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 25 ianuarie 2012 14:35
Ma! Ea chiar il iubeste pe Douglas?
xerses pe 25 ianuarie 2012 19:20
Ma bucur sa mai aud vesti despre ea.
alex_il_fenomeno pe 4 februarie 2012 15:31
sunt fericit de revenirea acesteia !
margott pe 7 mai 2012 19:59
Adevarul e ca Blake Lively nu prea ar fi potrivita pentru un rol principal, am vazut-o in The Town.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells