Ce le spune Kit Harington celor care nu sunt mulțumiți de finalul lui Game of Thrones

de Cristina Grigore în 21 Mai 2019
Întrebarea legată de caracterizarea finalului GoT s-a dovedit una la care reacțiile sincere ale actorilor principali s-au dovedit dificil de camuflat

Serialul-fenomen Game of Thrones a ajuns la final, iar reacțiile fanilor și criticilor au umplut internetul. Însă în vreme ce comentariile și articolele legate, în special, de ultimul sezon al GoT continuă să se adune, Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, pare că este afectat de ecoul negativ al acestora (potrivit Deadline.com, peste un milion de fani au semnat o petiție pe change.org, în care solicitau rescrierea sezonului 8).

Iată ce a avut de spus actorul la adresa celor care nu sunt mulțumiți de felul în care s-a încheiat serialul, într-un interviu acordat revistei Esquire: „În mintea mea, tuturor criticilor care stau câte o jumătate de oră să scrie despre acest sezon și să îl critice, le spun să se ducă naibii. Asta pentru că știu cât de mult s-a muncit la el”.

Starul și-a explicat atitudinea într-o declarație ulterioară și a mărturisit că nu a dorit să „îi vorbească de rău pe critici”. Cu toate acestea, într-un alt interviu acordat popbuzz.com, a numit chiar el sezonul final „dezamăgitor”. Un pic mai târziu însă, s-a corectat și l-a numit „epic”.

Întrebarea legată de caracterizarea finalului GoT s-a dovedit una la care reacțiile sincere ale actorilor principali s-au dovedit dificil de camuflat. În vreme ce unii au reușit să mențină expresia facială corespunzătoare atunci când spuneau lucruri apreciative la adresa sezonului 8, Emilia Clarke (Daenerys) a pufnit în râs în timpul unui interviu acordat etonline.com, în timp ce declara, ironic: „Este cel mai bun sezon dintre toate!”.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kit Harington, Emilia Clarke

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei_mihai_istrate pe 22 mai 2019 22:10
sunt sigur ca sa muncit foarte mult la acest sezon dar parerea mea si cred ca si a, altora este ca finalul a fost grabit si a iesit cam prost.
spartacus pe 2 iunie 2019 11:32
Asta e si parerea mea. Practic, cei doi scenaristi care au preluat saga după George RR Martin si-au batut joc nu doar de toate celelalte sezoane anterioare prin finalul imaginat de ei, dar si de toti fanii din intreaga lume pe care serialul reusise sa ii adune de-a lungul anilor. Păcat.
aiuritul99 pe 6 iunie 2019 08:27
Pai...practic il doare in dos de fanii serialului.
La fel si pe regizorii acestui serial.S-au vazut cu sacii in caruta si acum..."sa se duca naibi".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells