Ce (nu) mai face Renee Zellweger

25 Apr 2006
Ce (nu) mai face Renee Zellweger
Planurile pentru un nou remake dupa un film japonez in care trebuia sa joace Renee Zellweger au fost abandonate. The Eye, bazat pe filmul Jian Gui in care era vorba despre o femeie care primeste un transplant de ochi prin care va reusi sa vada lucrurile supranaturale, si care urma sa fie produs de compania Cruise/Wagner nu se mai face deocamdata.
Singurul lucru bun la acest proiect era regizorul lui RinguHideo Nakata. Dar, daca ne gandim ca nu prea ii prieste sa lucreze in America, dupa cum am vazut cu Ring 2, poate ca este mai bine ce s-a intamplat.
Renee Zellweger, castigatoare a unui premiu Oscar nu mai este implicata in proiect, asa ca daca va fi revigorat vreodata, vor trebui sa gaseasca o noua actrita pentru rolul principal.
In schimb, Zellweger a semnat un contract pentru a juca intr-un film intitulat Case 39, in care este vorba despre o fata idealista ce lucreaza ca ajutor social, si care salveaza o fetita de 10 ani, abuzata de parintii ei, numai pentru a descoperi ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par.
Taguri:  Renee Zellweger

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 26 decembrie 2011 11:49
cred ca inlocuitoarea ei , Jessica Alba , s-a descurcat mai bine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells