Ce planuri are Quentin Tarantino după The Hateful Eight

de Cristina Grigore în 11 Dec 2015
Cineastul nu are în orarul de lucru o nouă producţie cinematografică

Deşi a arătat într-un interviu recent că posibilitatea realizării lui Kill Bill Vol. 3 există, Quentin Tarantino nu pare să fi introdus filmul în planul său de lucru din viitorul apropiat. Cineastul a mărturisit celor de la TheHollywoodReporter.com că are de gând să se îndepărteze o vreme de platourile de filmare şi să se îndrepte spre scenă, unde îşi va pune la bătaie abilităţile de scenarist şi regizor.

El a declarat că doreşte să le ofere şi altor actori ocazia de a-i juca personajele, iar The Hateful Eight şi Reservoir Dogs sunt adaptate perfect scenei. Deşi a mai susţinut şi anterior faptul că va renunţa la prouducţia de film după cel de-al 10-lea titlu al său, Tarantino a menţionat că aşteaptă totuşi până după lansarea lui The Hateful Eight pentru a lua o decizie fermă.

„Trebuie să vad ce părere am despre asta şi după ce se lansează The Hateful Eight, dacă mai am apetit pentru această ocupaţie [producţia de film], însă următorul lucru pe care vreau să îl fac este o adaptare pentru scenă a lui The Hateful Eight, pentru că îmi place ideea ca şi alţi actori să aibă ocazia de a interpreta personajele mele. Deci cam în acest punct mă aflu. Mă îndrept spre acea perioadă în care scriu cărţi, imaginez scenarii de film, însă, în mod special, mă ocup de teatru”, a explicat Tarantino.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, actor, The Hateful Eight, Reservoir Dogs

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells