Channing Tatum trece în spatele camerelor de filmat pentru Forgive Me, Leonard Peacock

de Cristina Grigore în 24 Nov 2014
Actorul debutează în regie cu adaptarea romanului lui Matthew Quick, cel care a imaginat şi povestea din Silver Linings Playbook

Actorul Channing Tatum, starul lui Magic Mike şi 21 Jump Street, dar şi al aclamatului Foxcatcher, îşi va face debutul în regie. Potrivit The HollywoodReporter.com, acesta va produce şi co-regiza adaptarea romanului Forgive Me, Leonard Peacock, alături de colaboratorul său, Reid Carolin.

Volumul îi aparţine scriitorului american Matthew Quick, cel care a scris şi Silver Linings Playbook, romanul ecranizat în 2012, recompensat cu multe nominalizări la Oscar şi o statuetă pentru rolul central oferită lui Jennifer Lawrence.

Romanul, din categoria celor adresate publicului tânăr, are ca teme centrale depresia şi înclinaţia spre sinucidere la adolescenţi. În centrul acţiunii se află Leonard Peacock, un liceean singuratic şi dezamăgit de viaţă, care îşi propune să părăsească această lume, nu înainte de a-şi regla conturile cu anumite persoane… Vizat este în special fostul său bun prieten, devenit acum bătăuşul scolii şi cel mai mare duşman al său.

Tatum şi-a rezervat şi unul din rolurile cheie din film: cel al profesorului pe care Leonard îl admiră şi care intervine eroic pentru a-l aduce pe tânăr pe calea cea bună.

Matthew mai are în roman gata să fie ecranizat la Hollywood. Este vorba despre Love May Fail, ce va fi produs sub egida Sony.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, actor, Reid Carolin, Forgive Me Leonard Peacock

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells