Charlize Theron a retrăit o experienţă personală traumatizantă prin rolul din Dark Places

de Cristina Grigore în 10 Apr 2015
„Personajul meu trece printr-un calvar la vârsta de şapte ani… […]Este o situaţie pe care am putut-o înţelege foarte bine, pentru că am trecut şi eu prin aşa ceva”, explică actriţa

Noul film al lui Charlize Theron, Dark Places, s-a lansat recent în Franţa, iar evenimentul i-a oferit actriţei ocazia de a sublinia o legătură personală pe care a avut-o cu personajul interpretat. Pelicula este adaptarea unui roman semnat de Gillian Flynn şi spune povestea unei femei chinuită de un eveniment dramatic petrecut în copilărie. Theron şi-a amintit astfel de momentul traumatizant din propria copilărie, când mama ei, Gerga, l-a împuşcat şi ucis pe tatăl  său  abuziv, Charles, în 1991, într-un gest de auto-apărare.

„Am avut şi eu parte de un eveniment traumatizant în viaţa mea, o experienţă ce, cumva, m-a format”, a declarat actriţa pentru site-ul francez TF1.

„Personajul meu trece prin acest calvar la vârsta de şapte ani, iar scenariul analizează de fapt trauma suferită de un copil într-o asemenea situaţie, mai ales când trebuie să şi vorbească despre asta. Este o situaţie pe care am putut-o înţelege foarte bine, pentru că am trecut şi eu prin aşa ceva. Cât priveşte întâmplările petrecute, sunt foarte asemănătoare. Doar că în film este vorba de o crimă cu sânge rece, iar în cazul meu a fost un incident nefericit, un caz de auto-apărare”, a mai explicat Theron.

Dark Places o are în prim plan pe Libby Day (Theron), care la vârsta de şapte ani este martora uciderii familiei. După 25 de ani, după ce află că ucigaşul a fost chiar fratele ei, Libby este abordată de o societate secretă obsedată de cazurile faimoase de crimă. The Kill Club îi oferă ocazia de a profita de pe urma tragediei, fapt ce scoate la iveală secrete legate de tragica întâmplare şi de cei implicaţi.

Nicholas Hoult, Chloë Grace Moretz, Christina Hendricks se află şi ei în distribuţia filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Charlize Theron, Dark Places, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 10 aprilie 2015 12:07
De neratat acest film , sunt sigur ca va fi unul foarte bun
radu3455 pe 10 aprilie 2015 16:02
suna interesant din descriere cred ca va fi un thriller captivant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells