Charlize Theron, accident neobişnuit în timpul filmărilor la Snow White

de Cristina Grigore în 10 Mai 2012
Charlize Theron, accident neobişnuit  în timpul filmărilor la Snow White

Pe platourile de filmare se întâmplă fel şi fel de accidente, iar actorii si cascadorii implicaţi în scene de acţiune sunt cel mai adesea predispuşi unor astfel de întâmplări. Iată însă că unii au parte şi de răni mai puţin obişnuite, un exemplu în acest sens fiind dat de Charlize Theron. Interpreta mamei vitrege din Snow White and the Huntsman şi-a rupt un muşchi al abdomenului din cauza tonului ridicat pe care a trebuit să îl folosească aproape constant la filmări.

Potrivit MTV News, actriţa şi-a intrat cât se poate de bine în rol, însă neobişnuita accidentare a luat-o prin surprindere: „Mi-a făcut plăcere să ţip la oameni. Am ţipat atât de mult, încât mi-am rupt un muşchi al burţii, lucru despre care nu auzisem până acum că ar fi posibil”. Theron a adăugat că personalitatea dificilului personaj pe care l-a interpretat, regina Ravenna, a urmărit-o chiar şi în momentele când nu se afla pe platourile de filmare.

„La filmări poţi să faci glume despre atitudinea pe care o abordezi, pentru că eşti în acea costumaţie deloc confortabilă şi, uneori, se justifică. Însă eu mă purtam de parcă toată lumea trebuia să mă ţină în palmă: Mă doare, ah, nu pot să merg până la standul cu mâncare, spuneam. Devenisem o persoană foarte nesuferită. Bine, eu ziceam că este din cauza costumului. Dar nu era adevărat. Pur şi simplu, acesta era felul în care mă purtam”, a mărturisit ea.

Snow White and the Huntsman, în care Theron joacă alături de Kristen Stewart şi Chris Hemsworth, va fi lansat în cinematografele româneşti din 1 iunie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladtud pe 10 mai 2012 09:55
Marketing.... Dar oricum il voi vedea :)
xerses pe 10 mai 2012 10:37
Aere de vedeta....
JohnnyAddams pe 10 mai 2012 12:53
Da, o fi si Charlize Theron o persoana ca sa-si dea aere. Multi actori incearca sa ramana in personaj, cum face de exemplu si Daniel Day-Lewis care la filmarile la "Lincoln" se credea Lincoln si seara la masa, in afara filmarilor, pentru a nu iesi din personaj. Faptul ca Charlize Theron incerca sa para o nenorocita tot timpul face parte din rolul sau negativ, nu cred ca nu exista actor care joaca un personaj, mai ales pe platou, sa nu incerce sa ramana in personaj si in pauze.
Bayard pe 10 mai 2012 14:35
Hm, de la tipat sa patesti asa ceva :) nici eu nu am mai auzit :)
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2012 17:07
mi se pare imposibil !!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells