Charlize Theron, noua iubită a lui Ryan Reynolds?

de Cristina Grigore în 15 Iul 2011
Charlize Theron, noua iubită a lui Ryan Reynolds?

Recent divorţat de frumoasa Scarlett Johansson, Ryan Reynolds pare a se bucura acum de graţiile unei alte blonde faimoase la Hollywood, Charlize Theron. Potrivit revistei Us Weekly, cei doi sunt împreună de câteva luni, însă nu doresc să-şi facă publică relaţia.

Deşi paparazzi nu au reuşit să obţină o fotografie în care Ryan (34 de ani) şi Charlize (35) să apară împreună, o sursă a publicaţiei amintite a declarat că actorul a fost văzut, în urmă cu câteva săptămâni, părăsind locuinţa lui Theron, fiind urmat la scurtă vreme de aceasta.

Noua relaţie a lui Charlize vine la un an de despărțirea de Stuart Townsend, actorul irlandez a cărui iubită a fost timp de nouă ani.

Dacă în viaţa personală a celor care formează noul cuplu hot de la Hollywood lucrurile nu au fost până acum prea roz, carierele lor se află însă în ascensiune.

Reynolds va îmbrăca costumul lui Green Lantern în fimul ce va debuta pe marile ecrane începând din 29 iulie şi va juca apoi în alte două adaptări ale unor benzi desenate – R.I.P.D. şi Deadpool, Theron urmând să apară în SF-ul lui Ridley Scott, Prometheus, şi să o întruchipeze apoi pe regina malefică din The Snow White and the Huntsman, ce va fi lansat anul viitor.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 15 iulie 2011 09:52
Foarte bine ca tin deoparte de ochii presei relatia.
zeno.marin pe 15 iulie 2011 13:57
Acum ca ai spus chestia asta mai repede, chiar nu mai are rost decat sa subscriu...
alex_il_fenomeno pe 16 iulie 2011 11:01
cred ca fac cea mai buna alegere posibila !
Sorin87 pe 16 iulie 2011 12:19
foarte frumoasa iubita lui sper sa se inteleaga bine si asteptam nunta
Dragnuta pe 16 iulie 2011 19:35
cred ca se potrivesc de minune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells