Charlize Theron şi Armie Hammer, mai aproape de J.Edgar Hoover

de Cristina Grigore în 9 Dec 2010
Charlize Theron şi Armie Hammer, mai aproape de  J.Edgar Hoover

Filmul biografic al lui Clint Eastwood despre întemeietorul FBI, J. Edgar Hoover, este programat să înceapă filmările în primele luni ale anului viitor, timp în care regizorul va definitiva distribuţia acestuia.

Conform Entertainment Weekly, actorul din The Social Network, Armie Hammer este în discuţii pentru rolul lui Clyde Tolson, mâna dreaptă a lui Hoover şi presupusul lui amant. Charlize Theron negociază şi ea pentru rolul lui Helen Gandy, secretara personală a şefului FBI, pentru care a lucrat vreme de 50 de ani.

Cei doi i se vor alătura lui Leonardo DiCaprio, distribuit în rolul principal al filmului al cărui nume a fost schimbat în J. Edgar. Noul titlu ar putea oferi un indiciu referitor la direcţia pe care scenaristul Dustin Lance Black o va aborda în portretizarea lui Hoover, prenumele vizând latura personală a vieţii acestuia, mai puţin cunoscută publicului şi celor cu care lucra.

Au existat numeroase zvonuri în epocă conform cărora Hoover şi Tolson, care aveau o relaţie strânsă, luând masa şi petrecându-şi vacanţele împreună, ar fi fost mai mult decât buni prieteni. Presupusa homosexualitate, dar şi plăcerea de a se travesti, ar condimenta suficient biografia şefului FBI, deşi Eastwood declarase că filmul se va concentra asupra personalităţii sale complexe, a inteligenţei şi a capacităţii sale de a se menţine atâta timp în aceeaşi poziţie de conducere.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 9 decembrie 2010 11:50
Eu cred ca nu va atinge si problema homosexualitatii, ar fi aiurea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells